Vervo jaunumi

Malkas pārvadājumi

Malkas pārvadājumi

Tuvojoties ziemai un sākoties apkures sezonai, pieprasījums pēc malkas pārvadājumiem strauji palielinās. Malka ir viens no galvenajiem energoresursiem, ko izmanto apkurei, tomēr, pirms malka nonāk pie tās patērētāja, tai ir jāmēro ceļš no kokapstrādes uzņēmumiem līdz tās izplatītājiem. 

Koks ir nozīmīgs dabas resurss Latvijā un tas veido lielu daļu no ārējās tirdzniecības. 2022. gadā malka, zāģskaidas, briketes un citi koksnes atgriezumi sasniedza rekordaugstu tirdzniecības apjomu. 10 nozīmīgākie eksporta partneri malkas tirdzniecībā pagājušajā gadā bija Apvienotā Karaliste, Dānija, Zviedrija, Lietuva, Somija, Itālija, Igaunija, Vācija, Norvēģija un Polija. Šī gada dati periodā no janvāra līdz augustam atšķiras ar to, ka klāt TOP desmitniekā nākusi ASV un Francija. 

Vervo nodrošina malkas un citu kokmateriālu pārvadājumus uz šīm un arī citām pasaules valstīm. Loģistika un malkas pārvadājumi ir nozīmīgs posms kokapstrādes uzņēmumu darbībā, un ir svarīgi izvēlēties uzticamu partneri, kas organizēs efektīvas un ērtas kravu piegādes. 

Malkas pārvadājumi ar SIA Vervo

Malkas pārvadājumi ir viens no pakalpojumiem, ko nodrošina SIA Vervo. Viens no svarīgākajiem posmiem pirms pārvadājuma veikšanas, ir malkas iepakošana. Var izmantot maisus, taču populārāks un stabilāks malkas iepakošanas veids ir, izmantojot koka kastes vai rāmjus. Kad malka ir iepakota, notiek tās iekraušana kravas transportā. 

Malkas piegādēm pa Eiropu tiek izmantota standarta tenta puspiekabe, taču var izmantot arī refrižeratora piekabi. Tālākām piegādēm - uz Apvienoto Karalisti, ASV - tiek izmantoti konteineru pārvadājumi

Vervo piedāvā arī saliktas kravas pārvadājumus (LTL / LCL) - tas ir paredzēts gadījumos, kad malkas apjoms neaizņem visu kravas piekabes telpu. Saliktas kravas pārvadājumos Jūs maksājat tikai par savas kravas aizņemto vietu. Lai aprēķinātu, cik vietas aizņems Jūsu krava, izmantojiet mūsu LDM kalkulatoru. LDM atspoguļo kravas apjomu, kādu ir iespējams iekraut vienā kravas telpas metrā.

Uzticiet malkas pārvadājumus profesionāļiem!

Vai Jums ir nepieciešami malkas pārvadājumi pa Eiropu vai ārpus tās? Mēs esam šeit, lai Jums palīdzētu! Vervo jau 15 gadus nodrošina drošus un ērtus loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumus. Ar mums jau sadarbojas lielākie kokapstrādes uzņēmumi Latvijā! 

Izvēlies uzticamu partneri! Sazinies ar mums jau tagad: info@vervo.lv, +371 67674570, ej.uz/uzzinicenu

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv