Vervo jaunumi

Tieši tagad - laiva no izsoles par izdevīgu cenu! 

Tieši tagad - laiva no izsoles par izdevīgu cenu! 

Laivu sezona jau drīz noslēdzas, un daudzi ūdens atpūtas un zvejniecības entuziasti jau sāk gatavot laivas ziemas “miegam”. Bet, vai Jūs zinājāt, ka tieši tagad ir lielisks laiks iegādāties savu laivu? Ar sezonas noslēgumu laivu izsoles kļūst par ideālu vietu, kur var iegādāties laivas pa izdevīgām cenām. 

Pavisam nesen Vervo loģistikas menedžeri Guntars Paure un Evita Volka noorganizēja laivas piegādi no Somijas izsoles. Piegāde tika veikta, izmantojot tenta puspiekabi, kas ceļu no Helsinkiem uz Tallinu šķērsoja ar prāmi, un tālāk, līdz Latvijai brauca pa sauszemi. 

Kāpēc iegādāties laivu no izsoles tieši tagad?

Ir vairāki iemesli, kas padara šo periodu par īpaši pievilcīgu laivas iegādei:

  • Zemākas cenas - pēc sezonas beigām daudzas laivas tiek pārdotas izsolēs pa krietni zemākām cenām. To iemesls ir pavisam vienkāršs - cilvēki, kuriem ir vairākas laivas, var vēlēties atbrīvoties no tām pirms ziemas. Tas nozīmē, ka Jūs varat atrast lieliskus piedāvājumus un ietaupīt naudu. 
  • Plašāka izvēle - pēc sezonas beigām izsolēs tiek piedāvāta plaša laivu izvēle. Neatkarīgi no tā, vai Jūs meklējat motorlaivu, jahtu, kajaku, kanoe vai cita veida laivu, Jums būs iespēja izvēlēties starp daudzajiem izsoles piedāvājumiem.
  • Informācija par laivas stāvokli - lielākā daļa laivu, kuras tiek pārdotas izsolēs, tiek rūpīgi pārbaudītas un novērtētas. Tas nozīmē, ka Jums būs pilna informācija par to stāvokli.
  • Unikāla izvēle - izsoles piedāvā iespēju iegādāties laivas, kuras var būt grūti atrast. Dažas no šīm laivām var būt retas vai īpaši pielāgotas kādiem noteiktiem apstākļiem. Izsoles sniedz iespēju kolekcionāriem vai entuziastiem atrast kaut ko unikālu un īpašu. 

Pēc tam, kad pircējs uzvar izsolē, par svarīgu jautājumu kļūst laivas piegāde no izsoles vietas uz galamērķi. Vervo var palīdzēt ar laivas transportēšanu!

Laivas transportēšana 

Laivas transportēšana ir sarežģīts process, un ir jāņem vērā vairākas lietas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu pārvadājumu. Kā norāda Vervo loģistikas speciālisti, ir vairāki faktori, kas jāņem vērā:

Pirms laivas transportēšanas, ir jāzina precīzi laivas izmēri un svars. Tas ir svarīgi, lai izvēlētos piemērotu kravas transportlīdzekli un pielāgotu pārvadājumu plānu. 

  • Transporta izvēle - ir jāizvēlas piemērots transports laivas pārvadājumiem. Parasti izmanto speciālas laivu transportēšanai paredzētas piekabes, platformas vai kravas automašīnas ar tenta puspiekabi. Transportlīdzekļa, kā arī kravas pārvadājuma izvēle ir atkarīga no laivas, tās izmēra, modeļa, stāvokļa, kā arī maršruta. 
  • Nostiprināšana - laiva ir droši jānostiprina uz transportlīdzekļa. Lai to izdarītu, ir jāizmanto speciāli stiprinājumi, kravas siksnas vai arī citus piemērotus aizsarglīdzekļus. Drošības siksnas ir jāizvēlas tā, lai tās nodrošinātu laivu stabilitāti un novērstu jebkādu kustību piegādes laikā.
  • Atļaujas un pārvadājumu noteikumi. Ja laiva pārsniedz standarta gabarītus, tad laivas transportēšana prasa speciālas atļaujas un noteikumu ievērošanu. Šis process var atšķirties atkarībā no laivas atrašanās valsts, valstīm, caur kurām ir jānodrošina piegāde, un pārvadājuma attāluma. 
  • Piegādes maršruta izstrāde - ir jāizstrādā pārvadājuma plāns, kas ietver optimālo maršrutu. Ceļš ir jāizvēlas, ņemot vērā ceļa stāvokli, laivas izmērus, kā arī iespējamos maršruta ierobežojumus.

Laivas transportēšana var notikt, izmantojot dažādus transportlīdzekļus, gan pa sauszemi, gan pa ūdeni, atkarībā no laivas un galamērķa. Dažreiz lielas laivas tiek transportētas pa ūdeni, izmantojot speciālu kravas kuģi. Tomēr ir jāpievērš uzmanība laivas stāvoklim un atrašanās vietai, lai izvēlētos piemērotāko transporta veidu. 

Iegādājies sapņu laivu - Vervo to piegādās! 

Kāpēc izvēlēties Vervo kā kravu pārvadājumu partneri?

Liela pieredze - Vervo ir viens no vadošajiem kravu pārvadājumu uzņēmumiem Latvijā. Mūsu pieredze ļauj mums veikt jebkura veida kravu pārvadājumu visā pasaulē. 

Plašas piegādes iespējas - neatkarīgi no tā, vai Jūs iegādājāties lielu laivu, automašīnu, būvmateriālus vai jebkādu citu kravu, mēs piedāvājam plašas piegādes iespējas, kuras būs paredzētas tieši Jums!

Drošība - Jūsu krava ir mūsu prioritāte. Mēs nodrošinām, ka visas kravas tiek rūpīgi iepakotas, transportētas un piegādātas laikā un droši.

Plaša darbība - Vervo strādā visā pasaulē, tāpēc mēs varam piegādāt Jūsu kravu no vai uz jebkuru galamērķi. 

Vervo ir Jūsu uzticamais pārvadājumu partneris no izsoles līdz galamērķim. Neatkarīgi no tā, vai Jūs vēlaties iegādāties laivu, automašīnu vai jebkuru citu lielu kravu no izsoles, mūsu speciālisti ir šeit, lai to piegādātu! 

Guntars Paure un Evita Volka veido spēcīgu komandu, un labprāt noorganizēs Jūsu laivas transportēšanu. 

Sazinies ar Evitu: transit@vervo.lv | +37124249963

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv