Vervo jaunumi

Traktoru un lauksaimniecības tehnikas pārvadājumi

Traktoru un lauksaimniecības tehnikas pārvadājumi

Lauksaimniecība ir viena no senākajām un svarīgākajām nozarēm, kas nodrošina pārtikas un citu produktu ražošanu. Īpaši svarīga tā ir Latvijā, jo, pēc statistikas datiem, aramzeme Latvijā aizņem 67% no lauksaimniecībā izmantojamās zemes, 7,2% nodarbināto strādā lauksaimniecības nozarē un 23,1% no kopējās eksporta vērtības veido lauksaimniecības produkti. 

Viens no nosacījumiem, lai būtu laba raža, ir pareiza augsnes apstrāde, ko nodrošina ar dažādas lauksaimniecības tehnikas palīdzību. Traktori un lauksaimniecības tehnika var būt dažādos izmēros, bieži vien arī negabarīta izmēros, tāpēc transportēšana no vienas vietas uz otru prasa uzmanību un rūpību. 

Vervo regulāri veic traktoru un lauksaimniecības tehnikas pārvadājumus gan lauksaimniekiem, gan lauksaimniecības tehnikas izplatītājiem. Traktortehnikas pārvadājumi notiek visu gadu neatkarīgi no sezonas un laikapstākļiem.

Viens no Vervo loģistikas menedžeriem, Māris Nadziņš, savam ilggadējam klientam “Ferrus” regulāri veic traktortehnikas piegādi no dažādām Eiropas valstīm - Itālijas, Francijas, Beļģijas, Nīderlandes u.c., uz Latviju. Latvijā Ferrus ir traktortehnikas izplatītājs, kas nozīmē, ka piegādes uz Latviju var būt apjomīgas. M.Nadziņš jau vairāk nekā 5 gadus nodarbojas ar traktoru un citas smagās tehnikas pārvadājumiem, tāpēc klinenti spēj novērtēt ērtos risinājumus. 

Traktoru un lauksaimniecības tehnikas pārvadājumi

Kā norāda M.Nadziņš, lai pārvadātu traktorus pārsvarā tiek izmantotas tenta puspiekabes vai platformas piekabes. Katram klientam un kravai tiek nodrošināti individuāli risinājumi atbilstoši traktortehnikas izmēriem, veicamā attāluma un citiem faktoriem. 

Traktortehnikas iekraušana, izkraušana un nostiprināšana

M. Nadziņš atzīmē, ka traktortehnikas iekraušanai tiek izmantota rampa, pa kuru var uzvest transportu uz kravas piekabes vai platformas. Traktortehnikas izkraušana notiek līdzīgā veidā. 

Tehnikas nostiprināšana notiek ar standarta kravas siksnām un ķēdēm, rūpējoties par to, lai kravas pārvadājums būtu drošs. Vervo loģistikas speciālists M.Nadziņš saviem klientiem piedāvā arī kravas apdrošināšanas pakalpojumus, jo traktortehnikas vērtība var pārsniegt 300 tūkstošus eiro. 

Profesionāli autovadītāji un maršruti

Kravas transportlīdzekļa vadītāji ir pieredzējuši un apmācīti darbam ar traktortehnikas transportēšanu.Pirms pārvadājuma uzsākšanas tiek izstrādāts maršruts. Tā plānošanas un izstrādes laikā tiek ņemti vērā ceļu stāvoklis un maršruta specifika. 

Atbilstība drošības standartiem

Traktortehnikas pārvadājumi ir jāīsteno saskaņā ar drošības standartiem. Kā norādīja M. Nadziņš, Vervo pārvadājumu laikā tiek ievēroti stingri drošības standarti. Traktortehnika tiek nostiprināta uz transportlīdzekļa, izmantojot tam speciāli paredzētas siksnas un ķēdes, lai novērstu jebkādu kustību brauciena laikā. 

Mums prieks, ka Jūs mums uzticaties!

Vervo ar Ferrus ir izveidojušās veiksmīgas ilgtermiņa attiecības. Uzņēmums Ferrus nodarbojas ar traktoru, dārza tehnikas, vasaras aprīkojuma un spectehnikas pārdošanu. M.Nadziņš ir palīdzējis uzņēmumam piegādāt tehniku uz izstādēm, dažāda veida pasākumiem, kā arī pie pasūtītājiem. 

Piemēram, no 5. līdz 7. oktobrim notika BILTIM TEHNIKA 2023 izstāde, kurā piedalījās arī Ferrus. Klatienē bija iespēja aplūkot KIOTI traktorus, kā arī TORO dārza tehniku, kuri tika piegādāti uz izstādes norises vietu Valdlaučos.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 valstīm. Ja Jūs vēlaties sadarboties ar Māri Nadziņu, rakstiet uz e-pastu cargo@vervo.lv vai zvaniet +3712727371

Atsauksme no AS “Ferrus”: “Uzņēmuma vārdā gribējām izteikt lielu pateicību Vervo darbiniekam Mārim Nadziņam par viņa darba stilu un nenogurdināmo atsaucību, pildot savus darba pienākumus. Vienmēr laipns un pretimnākošs, katrs pasūtījuma pieteikums tiek apstrādāts nevainojami.”

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv