Vervo jaunumi

Vervo nodrošina tehnikas piegādi aršanas sacensībām

Vervo nodrošina tehnikas piegādi aršanas sacensībām

Šonedēļ Kuldīgā norisināsies 68. pasaules aršanas čempiona sacensības, kurās piedalīsies 46 arāji ar lauksaimniecības tehniku no 24 pasaules valstīm, tai skaitā no Latvijas. Tajā piedalīsies pārstāvji no Jaunzēlandes, Austrālijas, ASV, Kanādas, Kenijas, Austrijas, Somijas, Anglijas, Īrijas, Skotijas, Igaunijas, Kosovas, Francijas, Slovēnijas, Nīderlandes, Vācijas, Čehijas, Zviedrijas, Šveices, Horvātijas, Norvēģijas, Dānijas, Beļģijas un Latvijas.

Čempionāts sāksies 12.oktobrī ar oficiālajiem treniņiem un atklāšanas pasākumu, bet galvenās sacensības par Pasaules arāja čempiona titulu notiks no 13.oktobra līdz 14.oktobrim. Pasākuma laikā notiks dažādi izglītojoši un izklaidējoši pasākumi - traktoru parāde, izstāde, pasākums ar mājražotāju produkcijas tirdziņu, degustācijām. Vairāk par pasākumu varat uzzināt šeit.

Austrālijas, Kanādas un ASV traktori jau mēnešiem iepriekš ir atceļojuši uz Latviju. Piemēram, traktors no Kanādas tika nogādāts Latvijā aptuveni 2 mēnešus pirms čempionāta norises. Šobrīd gatavošanās ir iegājusi aktīvā fāzē. Ir ieradusies pirmā lauksaimniecības tehnika, kā arī ir sākušies neoficiālie treniņi. 

Vervo grupas uzņēmums Vervo Auto ir palīdzējis nogādāt traktortehniku pasākuma dalībniekiem, šajā gadījumā, no Francijas uz Kuldīgu. Klientam bija nepieciešams nogādāt vienu nelielu un vienu lielāku traktortehnikas vienību. Šāda veida pārvadājums tika organizēts kā saliktas kravas pārvadājums. 

No sarežģītības viedokļa traktortehnikas kravu pārvadājumi var radīt nevajadzīgas izmaksas, ja viss nav laicīgi saskaņots, piemēram, kravas iekraušanas laiks un izkraušanas laiks. Transportējot lauksaimniecības tehniku, bieži vien ir nepieciešams ceļamkrāns kravas iecelšanai un izcelšanai. Tāpat var tikt izmantota rampa, pa kuru var uzvest transportu uz kravas piekabes. Tomēr šajā gadījumā ir jāatceras, ka par šo darbību veikšanu ir atbildīgs nosūtītājs vai saņēmējs. 

Kravas nostiprināšana, transportējot lauksaimniecības traktortehniku, notiek ar standarta kravas siksnām un ķēdēm. Tas nodrošina, ka traktortehnikas kravu pārvadājumi ir droši un atbilst kvalitātes prasībām. 

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piedāvā dažāda veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Ja Jums ir nepieciešama kravu piegāde, kā arī lauksaimniecības tehnikas transportēšana, sazinieties ar mums un iegūstiet bezmaksas konsultāciju par Jūsu kravas piegādes risinājumiem. 

Sūtiet mums ziņu uz e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr.: +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv