Vervo jaunumi

Iespējams, sportiskākais kravas pārvadājums

Iespējams, sportiskākais kravas pārvadājums

Pludmales volejbols ir populārs sporta veids gan pie mums, Latvijā, gan ārzemēs, īpaši jau vasaras sezonā. Mūsu privilēģija ir iespēja šo sporta veidu spēlēt ne tikai specializētās sporta zāles telpās, bet tam oriģināli paredzētajā vietā – pludmalē – mums pieejamajā Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē. Gadu laikā pie jūras esošo volejbola laukumu skaits ir ievērojami audzis un vasaras sezonā komandas mēdz pat gaidīt rindās uz laukumu.

Pludmales volejbolu varam izbaudīt gan draugu lokā, gan kādās “amatieru” sacīkstēs, gan arī profesionāli – vairums no mums kā skatītāji, taču daļa arī kā profesionāli sportisti. Tomēr pirms jebkuras spēles nākas kārtīgi sagatavoties, ne tikai uzturot sevi labā fiziskajā formā, bet arī aprīkojuma ziņā. Un, lai aprīkojumu veiksmīgi nogādātu dažādās atrašanās vietās, nepieciešams izvēlēties uzticamu loģistikas partneri – SIA Vervo – uzņēmumu, kas jau kopš 2008. gada nodrošina kravu pārvadājumus un visus ar tiem saistītos loģistikas pakalpojumus uz un no vairāk nekā 120 valstīm. Iespējams, viens no sportiskākajiem pārvadājumiem, kādu esam veikuši pēdējā laikā, ir volejbola bumbu un volejbola ekipējuma pārvadājums vienam no pazīstamākajiem latviešu sportistiem – Aleksandram Samoilovam.

Kaut arī tika izmantota tikai 1 palete, tās svars bija apmēram 300 kilogrami. Kravas iekraušana notika Rīgā un galamērķis bija Palma jeb agrāk oficiāli Palma de Maljorka, kas ir Spānijas sala.

Līdz Barselonai sporta aprīkojums tika vests kā saliktas kravas pārvadājums – apvienots ar citu klientu kravām, bet tālāk līdz nepieciešamajam galamērķim no Barselonas tika izmantots kravas mikroautobuss un prāmis. 

Volejbolu "izgudroja" Viljams G. Morgans 1895. gadā. Tas sākotnēji tika radīts kā iekštelpu sporta veids uzņēmējiem, kuriem basketbols bija pārlieku aktīvs un enerģisks. Taču Eiropā volejbolu ieviesa amerikāņu karaspēks Pirmā pasaules kara laikā, kad tika veidotas dažādas nacionālās organizācijas. Ir dažādas versijas par to, kur radies pludmales volejbols. Iespējams, tas ir radies jau 20. gadsimta sākumā Havaju salās, taču oficiāli pirmās sacensības notika 1930. gadā, Kalifornijā.

Interesanti ir tas, ka atšķirības starp pludmales volejbolu un iekštelpu volejbolu ir ne tikai noteiktumos un, piemēram, cilvēku skaitā komandā, bet arī volejbola bumbās. Pludmales volejbolā bumba ir mazliet lielāka par bumbu parastajā volejbolā un nav tik stingri piepūsta. Tās ir vieglākas un mīkstākas nekā iekštelpu volejbola bumbas. Spēles noteikumi ir neļaut bumbai nokrist savā laukuma pusē. Taču to drīkst tikai pārvietot, pārsvarā ar roku sitieniem – kā mēs to jau zinām, spēles laikā to nedrīkst noķert.

Lai nodrošinātu visdažādākā veida kravu pārvadājumus, sazinies ar mums jau tagad - saņem bezmaksas konsultāciju vai piesaki kravu uzreiz, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv