Vervo jaunumi

Noliktavas tehnikas pārvadājumi

Noliktavas tehnikas pārvadājumi

Pretsvara iekrāvējs ir tehnika, kas sastopama gandrīz katrā noliktavā. Ar tā palīdzību preces tiek pārvietotas pa noliktavu, kā arī ātri un ērti tiek izkrautas un iekrautas kravas automašīnā. Šoreiz SIA Vervo veica autoiekrāvēja transportēšanu no Zviedrijas uz Latviju.

Pārvadājumu organizēja SIA Vervo loģistikas menedžere Linda Paure, kura Vervo komandā strādā jau 6 gadus.

Autoiekrāvējs tika uzkrauts uz atvērtā tipa piekabes jeb kravas platformas. To būtu iespējams pārvadāt arī tenta puspiekabē, jo kravas iekraušanas un izkraušanas vietā bija pieejamas rampas. Taču šoreiz labāks risinājums bija izmantot tieši platformu, jo tenta piekabes šajā reģionā ir reti - iekraušana notika Zviedrijas ziemeļos. Krava tika kārtīgi nostiprināta ar kravas siksnām jeb “štropēm”.

Kravu pārvadājumi no Zviedrijas pārsvarā notiek, izmantojot divus transporta veidus – sauszemes autotransportu un prāmi, ar kura palīdzību kravas auto nokļuva Ventspils ostā. Autotransports apvienojumā ar ērto prāmju satiksmi nodrošina visātrākās un izdevīgākās piegādes iespējas.

Zviedrija ir lielākais Latvijas importa partneris preču grupā “Autopacēlāji ar dakšu, citi kravas transportētāji ar celšanas vai takelāžas ierīcēm”. 2021. gadā šīs grupas preces Latvijā tika importētas 33'961'161 eiro vērtībā. Zviedrijas imports šajā preču grupā sastādīja aptuveni 36%. Otrais lielākais importa partneris šajā preču grupā bija Vācija.

Loģistikas darbā Lindai visvairāk patīk tas, ka nav rutīnas, jo kravu pārvadājumi katru dienu ir atšķirīgi. Tomēr darbs ir pilns ar izaicinājumiem un nestandarta situācijām, pēc kuru atrisināšanas var gūt īstu gandarījuma sajūtu gan par labi paveiktu darbu, gan izdevīgi noorganizētu piegādi klientiem. Brīvajā laikā Linda atpūšas pie dabas, apmeklē pasākumus, satiekas ar draugiem un ceļo.

Visvairāk Lindai patīk organizēt temperatūras režīma kravu pārvadājumus, kā arī lielgabarīta piegādes, kurās tiek transportēta dažāda veida tehnika un ierīces, kā arī moduļu mājas ar pavadošo transportu. Vieni no interesantākajiem pārvadājumiem, pēc Lindas domām, ir tie, kuros krava ir jāved nevis uz vai no Latvijas, bet no 2 citām valstīm, piemēram Čehija-Itālija.

Lindas ilgā pieredze loģistikā un dažāda veida organizētie kravu pārvadājumi palīdzēs atrast labāko risinājumu tieši jūsu situācijai. Lai sadarbotos ar Lindu, rakstiet viņai e-pastu uz freight@vervo.lv vai zvaniet pa tālr.nr.: +371 2727 3772.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv