Vervo jaunumi

Auto, kas ved auto, kas ved auto jeb autovedēja transportēšana

Auto, kas ved auto, kas ved auto jeb autovedēja transportēšana

Transportlīdzekļu pārvadājumi ir regulāri izmantots pakalpojums SIA Vervo klientu vidū. Šoreiz organizējām autovedēja piegādi, kas, lai cik amizanti neizklausītos, tika transportēts, izmantojot autovedēju. Vervo loģistikas menedžera asistents Kristiāns Muravskis, kurš pats ir auto entuziasts, ar prieku un lielu atbildību uzņēmās šī pārvadājuma koordinēšanu no Zviedrijas uz Latviju.

Transportlīdzekļu pārvadājumi

Transportlīdzekļu pārvadājumi ar autovedēju ir ērts risinājums, jo tie uz autovedēja var uzbraukt. Tas ļauj transportēt arī platākus transportlīdzekļus, kas neietilptu standarta tenta puspiekabē. Arī šajā gadījumā ērtākais un izdevīgākais veids transportlīdzekļa piegādē bija, izmantojot autovedēju. Kad pārvadājamais transportlīdzeklis bija uzbraucis uz autovedēja, tas tika kārtīgi nostiprināts, izmantojot kravas siksnas jeb “štropes”.

Kravu pārvadājumi maršrutā Zviedrija - Latvija

SIA Vervo kravu pārvadājumi uz un no Zviedrijas tiek veikti regulāri. Katru nedēļu tiek veiktas piegādes visdažādākajām kravām, tajā skaitā ir arī automašīnu un citu transportlīdzekļu pārvadājumi. Ērtā prāmju satiksme kopā ar autotransportu sniedz iespēju veikt izdevīgus pārvadājumus visdažādākajām kravām, tajā skaitā transportēt arī citus transportlīdzekļus. Šī kravas piegāde tika veikta 3 dienu laikā. No Zviedrijas pilsētas Varas autovedējs devās uz ostu, uzbrauca uz prāmja un, ierodoties Ventspils ostā, Latvijā, nobrauca no prāmja un turpināja ceļu uz galamērķi Rīgā.

Ko ir svarīgi ievērot, piegādājot transportlīdzekli?

Kad tiek veikti transportlīdzekļu pārvadājumi ar autovedēju, svarīgi ir ņemt vērā vairākus aspektus. Piemēram – ja transportlīdzeklis ir nopirkts ārzemēs, iegādāts izsolē vai pēc negadījuma, nepieciešams pārliecināties, vai transportlīdzeklis uz autovedēja varēs uzbraukt. Papildus tam, kārtīgi jānovērtē auto vizuālais un tehniskais stāvoklis, lai nebūtu šaubu par tā stāvokli pēc pārvadājuma.

Profesionāli speciālisti transportlīdzekļu piegādēm

Kristiāns kā loģistikas menedžera asistents Vervo strādā jau gadu. Kā stāsta Kristiāns, viņam loģistikas nozarē visvairāk patīk dinamiskums un iespēja attīstīties. Neatsverams aspekts ir arī komunikācijas ar klientiem. Visinteresantāk, viņaprāt, ir organizēt nestandarta izmēru kravu pārvadājumus – tas vienmēr ir interesants izaicinājums. Savukārt brīvajā laikā Kristiānam patīk mācīties spēlēt ģitāru, kā arī viņš aizraujas ar automašīnām – piemēram, uzlabojot savu automašīnu.

Lai sadarbotos ar Kristiānu, zvaniet viņam pa tālr.nr. +371 234 770 55 vai sūtiet e-pastu uz transportation@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv