Vervo jaunumi

Moduļu māju pārvadājumi

Moduļu māju pārvadājumi

Moduļu mājas tiek izgatavotas rūpnīcā un pie saņēmēja nogādātas jau gatavā veidā – ar sienām, logiem, grīdām, jumtu un citām detaļām. Tas ir ekonomisks un ātrs veids, kā tikt pie ilgi gaidītā mājokļa, īstenojot visas iecerētās vēlmes. Moduļu māju pārvadājumi ir viens no pakalpojumiem, ko piedāvā SIA Vervo.

Moduļu māju pārvadājumi bieži tiek veikti uz un no Skandināvijas vai citām Eiropas valstīm, taču šoreiz piegāde notika Latvijas robežās, no Rīgas uz Madonu. Nestandarta izmēru dēļ moduļu mājas tiek klasificētas kā lielgabarīta krava. Šīs mājas izmēri bija 7,5m x 4,0m x 4,5m un tās svars bija 10 tonnas. Māja tika transportēta ar atvērta tipa kravas platformu, uz kuras to uzkrāva ar autokrānu un tā tika nostiprināta ar kravas siksnām jeb “štropēm” no visiem sāniem.

Atļaujas un pavadošais transports

Lai lielgabarīta moduļu māju pārvadājumi būtu droši, vilcējam un piekabei ir nepieciešama atļauja, ar kuras palīdzību, tiek piešķirtas tiesības vest kravu līdz 24,0m x 4,0m x 4,50m gabarītos bez iepriekšējas saskaņošanas. To nepieciešams saņemt visiem transportlīdzekļiem, kas veic lielgabarīta kravu pārvadājumus. Atļauju izsniedz Latvijas Valsts ceļi un to iespējams saņemt kā vienreizēju atļauju vai ilgtermiņā.

Nereti moduļu māju pārvadājumi notiek ar pavadošo transportu. Lielgabarīta kravām, kas platumā pārsniedz 3,5 metrus, tas ir nepieciešams obligāti. Šajā gadījumā moduļu mājas platums bija 4 metri, tāpēc tika izmantots pavadošais transports, kas palīdzēja pievērst papildus uzmanību citu satiksmes dalībnieku starpā, līdz ar to, kravas auto šoferis varēja pilnībā fokusēties uz uzmanīgu auto vadīšanu.

Moduļu māju pārvadājumi pieprasa iepriekšēju rūpīgu plānošanu un maršruta izstrādi. Maršrutā, piemēram, var būt arī tilti, kam ir ierobežots braucamās daļas platums, un šādos gadījumos ir jābloķē ceļš. Tiltam var būt ierobežota nestspēja vai ceļā var būt pārvads, kam ir augstuma ierobežojumi. Jāpārliecinās arī par elektrolīniju augstumu.

Iekšzemes pārvadājumi

Moduļu māja tika vesta no Rīgas uz Madonu, kas ir aptuveni 150 km attālums. Tas bija iekšzemes pārvadājums pa Latviju, un krava tika piegādāta 4 stundu laikā. SIA Vervo vietējos kravu pārvadājumus nodrošina katru dienu. Iespējams veikt piegādes ne tikai uz lielākajām Latvijas pilsētām, bet jebkuru vietu Latvijā.

Efektīvākais veids, kā nodrošināt vietējos kravu pārvadājumus Latvijas robežās, ir – izmantojot autotransportu. Neatkarīgi no tā, kāda veida krava jāpiegādā – bīstama, temperatūras kontroles vai lielgabarīta krava – mēs palīdzēsim atrast vispiemērotāko risinājumu.

Moduļu māju pārvadājumi ir pakalpojums, no nodrošina visi SIA Vervo menedžeri, taču konkrēti šo piegādi nodrošināja mūsu loģistikas menedžere Lilija Gička. Lilija Vervo strādā 2 gadus. Viņai visvairāk patīk organizēt nestandarta kravas, piemēram, dažādu māju un pirts piegādes, kas pieprasa rūpīgāku plānošanu un radošu risinājumu meklēšanu – kā ātrāk, ērtāk un izdevīgāk nogādāt kravu nepieciešamajā galamērķī.

Lilijai ļoti patīk darbs loģistikā, jo katra diena ir atšķirīga. Viņai patīk izaicinājumi. Vieni no visinteresantākajiem pārvadājumiem, ko Lilija ir organizējusi, ir dzīvu krabju pārvadājumi un saldētu ragu (ziemeļbriežu) piegādi. Reizēm nākas sazināties pat ar 50 dažādiem partneriem, taču risinājums vienmēr tiks atrasts. Brīvajā laikā Lilijai patīk nodarboties ar interjera dizainu un spēlēt atjautības spēles ar draugiem.

Ja nepieciešami moduļu māju pārvadājumi, vai vēlies sadarboties ar Liliju, rakstiet viņai e-pastu uz: autotrans@vervo.lv vai zvaniet pa tālr.nr.: +371 277 440 07

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv