Vervo jaunumi

Spocīgā loģistika jeb kravu pārvadājumi Helovīna laikā

Spocīgā loģistika jeb kravu pārvadājumi Helovīna laikā

Helovīns jeb visu svēto diena ir svētki, kas arī Latvijā pēdējo gadu laikā izpelnījušies uzmanību un turpina iemantot aizvien lielāku popularitāti. Jau nākamnedēļ, 31. oktobra vakarā, varēsim sastapt īstos svinētājus, kas klauvēs pie durvīm, saucot: “Saldumus vai izjokosim!”

Šajā laikā īpaši aktuāla prece tirdzniecības iestādēs ir Helovīnu dekorācijas un saldumi, ko nepieciešams piegādāt no ražotāja vai noliktavas. Nereti šīs preces tiek ražotas citviet pasaulē, piemēram, Ķīnā, Polijā, Vācijā, tāpēc uzņēmumiem jau laikus ir jāparūpējas par spocīgo kostīmu, dekorāciju un saldumu piegādi konkrētajā vietā. To transportēšanu gan uz veikalu plauktiem, gan jūsu noliktavām varam izdevīgi un droši izpildīt mēs – transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo.

Helovīna sezonas preces iedalās 2 preču kategorijās – ātri realizējamas preces (pārtikas produkti) un tās, kurām derīguma termiņš nav tik būtisks aspekts, piemēram, kostīmi un dekorācijas.

Lielāko izaicinājumu sagādā tās preces, kas jāizlieto ātri, piemēram, augļi un dārzeņi. Ķirbis ir viens no izplatītākajiem šo svētku elementiem, kuru varam izmantot gan ēdiena gatavošanā, gan kā dekorāciju. Pasūtot ķirbjus lielā apjomā, svarīgi ir nodrošināt temperatūras režīma un noteikta mitruma līmeņa uzturēšanas transportu, lai ķirbji nebojātos. Arī citiem pārtikas produktiem, piemēram, šokolādes konfektēm ir svarīgi saglabāt noteiktu temperatūras līmeni, lai tās neizkustu. Lai produkti veiksmīgi nonāktu nepieciešamajā galamērķī, viens no pakalpojumiem, ko transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo saviem klientiem piedāvā, ir - temperatūras režīma kravu pārvadājumi, izmantojot refrižeratora piekabes. Tās jūsu noteikto temperatūras līmeni saglabās visā pārvadājuma laikā no iekraušanas līdz izkraušanas brīdim.

Tomēr zināmas prasības ir arī otras kategorijas precēm, kas ietver apģērbu, dekorācijas un citus svētku elementus, kas tiešā veidā nevar sabojāties. Lai gan šīs preces var jau laicīgi pasūtīt un uzkrāt, tās aizņem vietu un noteiktu platību. Lai par to nevajadzētu uztraukties un par nepieciešamo svētku atribūtiku varētu parūpēties jau laikus, SIA Vervo pakalpojumu klāstā ir noliktavu pakalpojumi. Tie ir nepieciešami lielākajai daļai ražotāju un tirdzniecības uzņēmumu. Sākot no izejvielu ieguves līdz pat pārdošanai, vieta, kur preces uzglabāt, būs nepieciešama vienmēr. Atkarībā no jūsu individuālās situācijas, iespējams piemeklēt atbilstošākā izmēra un platības noliktavu tieši jūsu precēm. Tāpat kā iespējams nodrošināt temperatūras režīma kravu pārvadājumus, varat saņemt arī temperatūras režīma noliktavu pakalpojumus.

Taču aspekts, kas apgrūtina kostīmu un dekorāciju tirdzniecību, un kāpēc tās nevar pasūtīt jau iepriekšējā gadā, ir mūsdienu strauji mainīgās aktualitātes. Iespējams, ka tas, kas ir “modē” un pieprasīts tagad, nākamgad tiks aizstāts ar citām precēm. Tomēr, pat ja pēdējā brīdī nepieciešams veikt preču piegādi jaunākajam “trendam”, iespējams izmantot ekspress kravu piegādes. Tas ļaus jebkāda veida kravu piegādāt nepieciešamajā galamērķī īsākajā piegādes termiņā.

SIA Vervo ir pilna spektra loģistikas uzņēmums, kas jau kopš 2008. gada piedāvā izdevīgus un drošus kravu pārvadājumu risinājumus jebkāda veida kravām. Neatkarīgi no tā, vai jānodrošina ķirbju pārvadājumi vai Helovīna kostīmu transportēšana, SIA Vervo profesionālie loģistikas menedžeri palīdzēs atrast piemērotāko risinājumu tieši jums.

Pasteidzies, jo Helovīns jau pirmdien! Piesaki kravu, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv