Vervo jaunumi

Kā veicas “Vervo” basketbola komandai?

Kā veicas “Vervo” basketbola komandai?

Pirmos četrus mačus Jaunajā Olybet basketbola līgas sezonā aizvadījusi "Vervo" komanda, kas turpina spēlēt pēc spēka otrajā spēcīgākajā līgā jeb Izaicinājuma kausā. Dueļi bijuši ļoti spraigi un interesanti, tāpēc par visu pēc kārtas!

Spēles

Sezonas ievadā "Vervo" tikās ar "ASK Patria", un sākums nebija patīkams, jo ātri vien "Vervo" nonāca mīnusos, turklāt puslaika izskaņā deficīts bija 21 punkts. Lielākais deficīts bija 24 punkti, tomēr "Vervo" komanda nebija gatava padoties, jo mača otrajā daļā ļoti sekmīgi deldēja mīnusus, tomēr pietrūka pavisam maz, jo piedzīvota neveiksme ar 77:78.

Arī nākamajā mačā komanda parādīja īstu raksturu. Bija labs sākums pret "GāzeLV", kas deva astoņu punktu pārsvaru, taču jau otrajā ceturtdaļā atkal uz tablo bija deficīts, turklāt mīnusi pieauga ātri, sasniedzot 19 punktu atzīmi. "Vervo" pierādīja, ka ir sīksta komanda, jo ceturtajā ceturtdaļā atspēlējas un pārņēma vadības grožus, tomēr galotnē neveiksme ar 79:85.

Panākumi

Motivācija tikt pie pirmās uzvaras tikai pieauga. "Vervo" arī pret "Vienradžiem" nonāca iedzinējos ar divcipara skaitli, un "Vervo" izdevās atspēlēties arī šajā reizē, turklāt iznākums bija krietni pozitīvāks, jo komanda izturēja pretinieku spiedienu un tika pie pirmā panākuma sezonā – 90:85!

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Vervo" tikās ar spēcīgo "Jēkabpili/Ošukalns", un jau no pirmajām minūtēm "Vervo" kontrolēja notikumus laukumā. Lai gan lielākais pārsvars bija 18 punkti, dažas minūtes pirms mača beigām komandu starpā bija tikai trīs punkti, bet "Vervo" atkal nodemonstrēja savas spējas galotnē, uzvarot otro maču pēc kārtas (77:71).

Komandas sastāvs

Lielas izmaiņas sastāvā "Vervo" starpsezonā nepiedzīvoja. Komandas rindas atstāja ilglaicīgais pārstāvis Edgars Burkevics, Kārlis Vārtiņš un Toms Roziņš, kamēr pirmo reizi "Vervo" kreklu jau uzvilcis Rolands Freimanis, tādējādi sezonu uzsākot 12 vīru sastāvā. Prieks, ka pēc nopietnas traumas sadziedēšanas laukumā atgriezies Alfrēds Rozentāls!

Vienīgajā mačā šosezon Mārtiņš Vīņauds bija pavisam tuvu "triple-double" (24 punkti, 12 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles), kamēr labākais šosezon bijis Jānis Dumburs ar vidēji gūtajiem 27 punktiem un izcīnītajām 15 atlēkušajām bumbām. Vēl vismaz desmit punktus vidēji gūst Miķelis Liberts (14), Matīss Mamedovs (12) un Valts Priede (11).

Turam īkšķus!

Nākamo maču "Vervo" aizvadīs 29. oktobrī plkst. 18:00 SC "Mežaparks" pret "Moduls Engineering", kam arī ir divas uzvaras un divas neveiksmes. Sezona uzņem tikai apgriezienus, tāpēc dodamies uz mačiem un atbalstām "Vervo" komandu!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv