Vervo jaunumi

Iepazīsti Vervo Group uzņēmumu īpašnieku - vīzija, ieguldījums un uzņēmums Dubaijā

Iepazīsti Vervo Group uzņēmumu īpašnieku - vīzija, ieguldījums un uzņēmums Dubaijā

Viens no Vervo Group uzņēmumiem - Vervo Middle East nesen saņēma apbalvojumu par veiksmīgu uzņēmējdarbības uzsākšanu Dubaijā. Par godu šiem sasniegumiem, intervējām Vervo Group (transporta un loģistikas uzņēmumu) īpašnieku Māri Dreimani.

M. Dreimanis ir uzņēmējs, no kura varam iedvesmoties. Tiklīdz parādās iespēja, viņš to izmanto. Viņš vienmēr ieskauj sevi ar labākajiem tirgus speciālistiem, tāpēc Vervo Group ekspertu komanda tiek balstīta uz talantiem un pieredzes, kas ļauj piedāvāt vispiemērotākos risinājumus visiem mūsu klientiem.

Līdz šim mums ir izdevies rast risinājumus pat vissarežģītākajiem loģistikas izaicinājumiem, kas Vervo Group uzņēmumiem ir palīdzējis izveidot spēcīgu reputāciju Eiropā, kā arī paplašināties Tuvajos Austrumos.

Vervo Group veido seši ar transportu un loģistiku saistīti uzņēmumi, kas atrodas dažādās Eiropas valstīs – Latvijā, Igaunijā un Polijā, kā arī Apvienotajos Arābu Emirātos. Mēs piedāvājam visa veida transporta pakalpojumus, kā arī pilna spektra loģistikas risinājumus, veicot visa veida kravu pārvadājumus no un uz vairāk nekā 120 pasaules valstīm par konkurētspējīgām cenām. Vervo Group mājaslapā varat atrast visas Vervo filiāles, kas atrodas Eiropā un AAE.

Par Vervo Group

Sarunu ar Māri Dreimani mēs uzsākām, lūdzot sniegt 30 sekunžu garu runu jeb "elevator pitch" par Vervo un tā darbības sākumu Latvijā. Māris atbildēja: "Vervo Group ir viena no vadošo kravu ekspedīcijas un loģistikas uzņēmumu grupām, kuras galvenais uzņēmums atrodas Latvijā. Mums uzticas vairāk nekā 8000 klientu, kuri paļaujas uz mūsu loģistikas risinājumiem. Katru gadu Vervo Group iegūst vairāk par 1500 jaunu pastāvīgo klientu. Mūsu klientu uzticība balstās uz mūsu pamata vērtībām - drošību, ērtību un izdevīgumu. Šie ir aspekti, ko Vervo klienti, veidojot ilgtermiņa sadarbību ar Vervo uzņēmumiem, novērtē visvairāk."

Kad vaicājām M. Dreimanim par kopējo teritoriju, kurā Vervo Group uzņēmumi darbojas, viņš atbildēja: "Mums ir uzņēmumi Latvijā, Igaunijā, Polijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Jau šogad plānojam atvērt uzņēmumu arī Francijā. Tas mums ļauj savienot Āziju, Tuvos Austrumus un Eiropu."

"Ar ko Vervo Group atšķiras no citiem, un kāda ir uzņēmējdarbības pieeja?" mēs jautājām Mārim. "Viena no lietām, ar ko mēs lepojamies, ir mūsu ilgstošā, cienījamā reputācija. Mēs pastāvīgi novērtējam savu klientu apmierinātību, veicot aptaujas. Vēl viena mūsu biznesa pieejas iezīme ir nepārtrauktais darbs pie klientu apkalpošanas servisa uzlabošanas, jo šajā dinamiskajā laikmetā mēs apzināmies, ka nevaram apstāties pie sasniegtā," viņš atbildēja.

Tad mēs jautājām "Kāpēc jūs izvēlējāties sākt darbību tieši AAE?", uz ko viņš sniedza atbildi: "Ņemot vērā pašreizējo ģeopolitisko situāciju, mēs saprotam, ka AAE kļūst par "tiltu" starp Āziju un Eiropu. Pateicoties AAE inovatīvajai infrastruktūrai un valsts atbalstam loģistikas uzņēmumiem, tā spēj piedāvāt labu vietu izaugsmei; šajā ziņā mēs saskatām AAE potenciālu nodrošināt izdevīgus kravu ekspedīcijas risinājumus mūsu klientiem un stratēģiskajiem partneriem no visas pasaules. Ņemot vērā Vervo Middle East plašo loģistikas pakalpojumu klāstu, mēs redzam potenciālu iegūt jaunus klientus arī šajā reģionā."

"Kādi ir jūsu tālākie īstermiņa un ilgtermiņa uzņēmumu paplašināšanās plāni pēc Vervo Middle East atvēršanas Dubaijā?" mēs jautājām. Māris teica: "Mūsu nākotnes plāni ir lieli, taču mēs jums labāk rādīsim savus paveiktos darbus, nevis runāsim par tiem."

Tālāk mēs Vervo Group uzņēmumu direktoram vaicājām par viņa redzējumu Vervo turpmākai darbībai. Viņš norādīja: "Kā loģistikas partneris mēs vienmēr cenšamies nostiprināt savu vārdu, dodot saviem klientiem iespēju koncentrēties uz sava biznesa izaugsmi un ietaupīt laiku un resursus, vienlaikus nodrošinot efektīvus transportēšanas risinājumus un piedāvājot miera un drošības sajūtu. Vervo Group mēs alkstam būt uzticamākais un ērtākais loģistikas partneris, izpildot pat vissarežģītākos kravu pārvadājumus."

Par Vervo Middle East

Pēc tam mēs pievērsāmies jautājumiem par Vervo Middle East un lūdzām Mārim Dreimanim aprakstīt viņa uzņēmumu pakalpojumu klāsta apjomu. Viņš sniedza atbildi: "Mēs nodrošinām plašu transporta un loģistikas risinājumu klāstu. Šobrīd dienā vidēji tiek veikti 300 kravu pārvadājumi, un šo apjomu mēs palielinām, izmantojot visa veida transporta veidus - sauszemes, jūras un gaisa transportu. Mūsu pakalpojumi ietver kravas izsekošanas, kravas apdrošināšanas, muitas formalitāšu un citus pakalpojumus."

Tālāk mēs lūdzām viņam raksturot Vervo Middle East izaugsmi Tuvo Austrumu reģionā. Viņš stāstīja: "Ņemot vērā mūsu rūpīgi izpētīto biznesa un mārketinga stratēģiju, kas balstīta uz precīzi izstrādātiem iekšējiem uzņēmuma procesiem un kompetencēm, mēs sagaidām, ka Vervo Middle East pirmajos gados augs strauji. Uzņēmumā Vervo Middle East mēs ticam, ka mūsu potenciālie ilgtermiņa klienti novērtēs profesionālos Vervo ekspertus."

Ņemot vērā Māra atbildes par uzņēmuma paveiktajiem darbiem un izaugsmes perspektīvam, “Ko Vervo ir sasniedzis kopš tā dibināšanas AAE? Kam ir jāpasakās par sasniegto?” mēs vaicājām. Māris atbildēja, ka: "Vervo Middle East ieguva atzinumu jau pirmajā tā darbības gadā. Līdz šim esam tikušies ar daudziem stratēģiskajiem loģistikas partneriem un uzņēmumiem šajā valstī un atklājuši potenciālas sadarbības iespējas. Mēs esam aktīvi strādājuši, veidojot mūsu pamatus šajā reģionā un uzzinot daudz jauna par Apvienotajiem Arābu Emirātiem"

"Mazāk nekā gada laikā Vervo Middle East saņēma apbalvojumu "Gada Jaunpienācējs" par izcilu sniegumu. Tas palīdzēja veidot Vervo Group atpazīstamību un nostiprināt uzņēmuma Vervo Middle East pozīciju Tuvajos Austrumos, īpaši - Dubaijā.”

Ņemot vērā šo sniegumu, Vervo Middle East kļuva par saņēmēju apbalvojumam "Gada Jaupienācējs 2022" pasākumā "Landmarks in Logistics Awards", kas risinājās Dubaijā. Lūdzām Māri Dreimani pastāstīt par šo sasniegumu tik neilgā uzņēmuma darbības laikā Dubaijā. Uz to viņš atbildēja: "Tie, kas strādā gan cītīgāk, gan gudrāk, ir tie, kuri tiek pamanīti un novērtēti."

Visbeidzot, mēs jautājām par Vervo vadošajiem klientiem, uz ko Māris atbildēja: "Vervo Group līdz šim ir apkalpojusi klientus no dažādām svarīgām un stratēģiski nozīmīgām nozarēm. Jūs varat aplūkot mūsu klientu atsauksmes par to, kā Vervo atrod loģistikas risinājumus visdažādākajām industrijām." Mēs nodrošinām piegādes gan būvniecības, gan pārtikas, gan veselības aprūpes, gan e-komercijas un citiem uzņēmumiem. Neatkarīgi no tā, kāds ir kravas izmērs un apjoms, mēs efektīvi esam veikuši vairāk nekā 109 000 dažādu kravu piegādes. Mēs nevaram minēt konkrētus pašreizējo klientu vārdus, taču tie ir metālapstrādes, kokapstrādes un pārtikas un citu nozaru uzņēmumi," piebilda direktors.

Tirdzniecības attiecības starp Baltijas valstīm un GCC valstīm (Līča arābu valstu sadarbības padomi (No angļu valodas - Gulf Cooperation Council))

Mēs vēlējāmies ieskatīties Māra skatījumā uz Baltijas reģiona un GCC valstu tirdzniecības attiecībām.

Mēs viņam jautājām: "Kā jūs raksturotu tirdzniecības attiecības starp Baltijas un GCC valstīm? Kādas izaugsmes perspektīvas jūs redzat?" Viņš norādīja: "Ņemot vērā globālo situāciju, varētu teikt, ka tirdzniecības attiecības starp abiem reģioniem ir attīstības sākumpunktā. Pateicoties abu reģionu valdībām, tiek strādāts pie tirdzniecības attiecību stiprināšanas."

"Šī attīstība, manuprāt, ir acīmredzama kravu aprites plūsmas pieaugumā starp šiem reģioniem Izaugsmes perspektīvas ir manāmas IKT pakalpojumos, kurus mēs piedāvājam kā loģistikas dalībnieki, lai nodrošinātu globālās tirdzniecības netraucētu kustību starp abām teritorijām." viņš turpināja.

Viņš piebilda: "Uz tehnoloģijām balstīti risinājumi svarīgu preču pārvadāšanai starp abiem reģioniem ietaupa mūsu laiku un resursus. Tas arī padara starptautiskos kravas pārvadājumus rentablākus un videi draudzīgākus."

"Kādas ir Vervo Middle East iespējas un izaicinājumi, ņemot vērā pieaugošās tirdzniecības attiecības starp abiem reģioniem?" mēs jautājām. Māris norādīja: "Uzsākot darbību jaunā reģionā, mēs saprotam, ka būs daudz atšķirību un izmaiņu likumos, noteikumos un pat kultūras jomā. Mēs izmantojam savu attīstīto darbības modeli un sadarbojamies ar vietējiem ekspertiem un profesionāļiem, lai to pielāgotu katram konkrētajam tirgum, kurā ienākam. Vervo Middle East šajā reģionā ir liels potenciāls. Mūsu partneri pastāvīgi atbalsta un paslavē Vervo Group biznesa pieeju un mūsu uzņēmuma stabilitāti.

Pēc tam viņš teica: ""Landmarks in Logistics Awards" Dubaijā šogad ļāva mums parādīt savu sniegumu stratēģisku partnerību veidošanā un iegūt vadošo tirgus dalībnieku uzticību. Mēs esam minēti arī mediju platformā "Logistics Gulf News", kas ir reģiona ātrāk augošā ziņu un mediju platforma loģistikas nozarē.”

"Ar uzmundrinošo un atbalstoši vidi, kas tiek  nodrošināta AAE, mēs sagaidām, ka Vervo Middle East biznesa perspektīvas AAE strauji pieaugs." viņš secināja.

Visbeidzot, mēs vēlējāmies uzzināt, kā viņš cer noslēgt šo gadu. Un viņš apgalvoja: "Šis gads bijis izaicinājumu pilns. Tomēr mēs esam pielāgojušies daudzām pārmaiņām. Uzņēmumā Vervo Middle East mēs zinām, kā strādāt dinamiskā vidē, un mēs šo gadu beigsim uz pozitīvas nots."

Tā bija mūsu intervija ar Vervo Group izpilddirektoru Māri Dreimani par viņa redzējumu, ieguldījumu un uzņēmējdarbību Dubaijā. Lai sazinātos ar mums, rakstiet e-pastu uz: info@vervo.lv 

Avots: https://vervogroup.eu/lv/

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv