Vervo jaunumi

Starptautiskie kravu pārvadājumi uz Normandijas salām, šoreiz - uz Gērnsiju

Starptautiskie kravu pārvadājumi uz Normandijas salām, šoreiz - uz Gērnsiju

SIA Vervo sadarbībā ar transporta uzņēmumu Vervo Auto veica līmētu masīvkoku paneļu (CLT) piegādi no Latvijas uz Gērnsiju, izmantojot tenta puspiekabi. Kravu pārvadājumi uz Gērnsiju vai citām Normandijas salām notiek, kombinējot vismaz 2 transporta veidus. Šajā gadījumā tika izmantots gan sauszemes transports, gan prāmis, ar kuru Vervo Auto kravas transportlīdzeklis nokļuva vispirms no Francijas uz Lielbritāniju, un pēc tam no Lielbritānijas līdz Gērnsijai.

Lai veiktu šāda veida kravu piegādes, ļoti svarīgs nosacījums ir kravas autovadītāja pieredze un atbilstošas prasmes. Transporta uzņēmumā Vervo Auto strādā šoferi, kam ir nepieciešamās iemaņas šādu pārvadājumu veikšanā, kā rezultātā krava galamērķī nonāca laikā un tādā stāvoklī, kādā tā tika iekrauta.

Tie, kas bijuši Gērnsijas salā noteikti zina – mazās, šaurās ielas ir liels izaicinājums, lai pa tām izbrauktu, īpaši jau liela kravas automašīna. Lai kravu pārvadājumi uz Gērnsiju būtu droši, obligāta prasība ir kravu pavadošais transports, kas uzmana transportlīdzekli un pievērš citu satiksmes dalībnieku uzmanību. Tāpat obligāta prasība ir speciālas atļaujas iegūšana no Gērnsijas valsts institūcijām.

Šoreiz bija jāņem vērā ne tikai Gērnsijas salas ceļu specifika, bet arī piegādes vietas manevru iespējas. Šajā kravas piegādē šoferim nācās saskarties ar izaicinājumu – diennakts tumšajā laikā bija nepieciešams izbraukt no teritorijas pa aptuveni 2,7 metrus platu un 1 kilometru garu ceļu. Izvērtējot tā brīža iespējas, prasmes un lokācijas parametrus, šoferis šo manevru izpildīja atpakaļgaitā. Jāatzīmē, ka ne kurš katrs spētu to izpildīt.

Vien 65 kvadrātkilometrus lielā Gērnsijas sala ir viena no Normandijas salām, kas ir Apvienotās Karalistes Kroņa īpašumā esošs arhipelāgs Lamanša šaurumā. Arhipelāgā atrodas daudz klintis un mazas, neapdzīvotas salas, taču lielākās salas – Džēŗsija, Gērnsija un Oldernija – ir apdzīvotas ar vidēji 158 tūkstošiem iedzīvotāju. Lai veicinātu starptautisko tirdzniecību, SIA Vervo piedāvājumā ir kravu pārvadājumi uz Normandijas salām.

SIA Vervo loģistikas menedžeri vienmēr atradīs ērtākos un izdevīgākos risinājumus jebkuram kravu pārvadājumam – piemeklējot labākos maršrutus un transporta veidus.

Kravu pārvadājumi SIA Vervo ir iespējami uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Sadarbojoties ar mums, Jūs ietaupīsiet laiku un naudu, jo mēs nodrošinām visus loģistikas pakalpojumus vienuviet – tādējādi noorganizēsim Jūsu kravas piegādi no A līdz Z.

Sazinies ar mums – info@vervo.lv vai +37167674570

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv