Vervo jaunumi

Koka konstrukciju pārvadājumi būvniecībai

Koka konstrukciju pārvadājumi būvniecībai

Koks ir viens no senākajiem būvniecības resursiem. Tas ir plaši izmantojams materiāls, kuru varam lietot gan celtniecībā, gan interjerā, gan dažādos citos projektos. Tas rada patīkamu atmosfēru, ir ekoloģisks, izturīgs, sniedz mājīguma sajūtu un lieliski iederas gandrīz jebkur. Pareiza apstrāde nodrošinās arī mitruma aizsardzību, kas vēl vairāk papildina tā izmantošanas iespējas.

Vienā no septembra piektdienām viens no Vervo Group uzņēmumiem – Vervo Auto, nodrošināja autotransporta pakalpojumus SIA Vervo klientam – koka konstrukciju ražotājam, kam bija nepieciešama līmētu koka siju transportēšana no Latvijas uz Andoru. Koka sijas galapunktā tiks izmantotas mājas būvniecībai. Piegādi organizēja viens no mūsu vadošajiem loģistikas speciālistiem – Jānis Zariņš.

Šis bija pirmais pārvadājums vienai no jaunajām Volvo kravas automašīnām, kas nesen pievienojās Vervo Auto autoparkam.

Līmētās koka sijas aizņēma visu tenta puspiekabi. Tās bija dažāda garuma, iepakotas plēves maisos un apzīmētas ar noteiktu numuru. Kokmateriālu iekraušana atgādināja bērnībā spēlēto “tetri” – kad dažādu formu un lieluma klucīši jāsakārto cik vien kompakti var, izmantojot pēc iespējas mazāku vietu.

Koka konstrukciju iekraušana notika ar telferi, kas detaļas pa kravas automašīnas aizmuguri tika iecelts piekabē. Lai kokmateriāli netiktu bojāti, iekraušanas procesā, zem paceļamajām siksnām, tika likts papildus materiāls, kas smagā svara un telfera šauro virvju dēļ ļauj izlīdzināt spiedienu pacelšanas laikā. Lai detaļas neizkustētos no vietas un neviena no tām netiktu bojāta, to starpā tika likti koka mietiņi, kas nodrošināja nelielas atstarpes starp detaļām, kā arī fiksēja to pozīciju. Krava tika nostiprināta ar štropēm jeb kravas siksnām.

Līdz ko koka konstrukciju iekraušana un nostiprināšana bija noslēgusies, Vervo Auto kravas automašīna devās ceļā uz Andoru.

Kad krava veiksmīgi tika nogādāta Andorā, tika veikta tās izkraušana. Par to atbildīgs ir klients, ja vien neizmanto SIA Vervo papildus pakalpojumu – kravu iekraušana un izkraušana.

Vervo Auto vienmēr laicīgi ziņo kravas saņēmējam par laiku, kad krava tiks piegādāta, lai saņēmējs varētu pasūtīt celtni, ar kuru notiks kravas izkraušana.

Vervo Auto nodrošina regulārus kravu pārvadājumus pa Eiropu. Viens no izplatītākajiem galamērķiem ir Vācija, taču piegādes tiek veiktas uz dažādām Eiropas valstīm, kā piemēram šajā gadījumā – uz Andoru. Uzņēmums nodrošina augstas kvalitātes kravu pārvadājumus pa visu Eiropu.

SIA Vervo kravu pārvadājumi no Latvijas uz Andoru un otrādi notiek katru nedēļu. Piegādes laiki uz un no Andoras var mainīties atkarībā no kravas specifikas.

Jānis Zariņš ir īsts profesionālis un loģistikas nozares eksperts. Kā jau daudzi SIA Vervo darbinieki, arī viņš karjeru SIA Vervo sāka kā loģistikas asistents, pārnākot no citas nozares. Viņa iepriekšējā darba pieredze gūta dzelzsbetona izstrādājumu rūpnīcā kā darba vadītājam un kvalitātes kontrolierim. Zinātkāre un ambīcijas ir palīdzējusi kļūt par līderi vienai no mūsu vadošajām loģistikas komandām. Kombinējot to ar transporta uzņēmuma Vervo Auto vadīšanu, Jānis veiksmīgi orientējas pārvadājumu cenās, izdevīgākajos maršrutos un nozares tendencēs.

Ja nepieciešami starptautiskie kravu pārvadājumi un vēlaties sadarboties ar Jāni, zvaniet viņam pa tālr. nr. +371 27744100 vai rakstiet e-pastu uz: forwarding@vervo.lv .

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv