Vervo jaunumi

Vervo Middle East saņem apbalvojumu “Gada jaunpienācējs”

Vervo Middle East saņem apbalvojumu “Gada jaunpienācējs”

22. septembrī Dubaijā norisinājās pasākums “The Landmarks in Logistics Awards 2022”, kur Vervo Middle East saņēma apbalvojumu – “Gada jaunpienācējs” (“The Rookie of the Year”). Apbalvošanas ceremonija risinājās platības ziņā lielākajā iepirkšanās centrā pasaulē – Dubaijas Tirdzniecības centrā (The Address Dubai Mall), “Dimantu zālē”, kur tika sveikti Apvienoto Arābu Emirātu inovatīvākie loģistikas uzņēmumi.

Starp daudziem loģistikas līderiem un uzņēmējiem, svētku noskaņā Vervo Middle East direktors Māris Dreimanis saņēma apbalvojumu kā “Loģistikas jaunpienācējs Apvienotajos Arābu Emirātos 2022. gadā” (Rookie of the Year).

Vervo Middle East, kas ir viens no Vervo Group uzņēmumiem, savu darbību Dubaijā sāka 2022. gada martā. Kā Beverlija Silsa ir teikusi: “Uz jebkuru vietu, kura ir tā vērta, lai tur dotos, nav īsāko ceļu.” Kopš 2008. Gada Vervo Group ietvaros mēs esam veikuši vairāk nekā 109 000 starptautiskos pārvadājumus un izdevīgi transportējuši visdažādākā veida kravas uz un no vairāk nekā 120 valstīm.

Pēdējo 14 gadu laikā mēs esam nostiprinājuši cienījamu pozīciju un iemantojuši labu reputāciju visā Eiropā kā loģistikas servisu nodrošinātājs, uz kuru var paļauties. Tagad Vervo Middle East sadarbojas ar starptautiskiem un stratēģiski spēcīgiem dalībniekiem kravas pārvadājumu nozarē. Pateicoties mūsu plašajai, uz tehnoloģijām vērstajai infrastruktūrai un individuālajiem risinājumiem, mēs saviem klientiem un sadarbības partneriem sniedzam drošības sajūtu visā pārvadājuma laikā.

Vervo Middle East ciparos

Vervo Middle East kā daļu no Vervo Group veido starptautiska komanda, kas sastāv no nozares ekspertiem ar vairāk nekā 70 gadu kopējo pieredzi piegādes ķēžu un loģistikas industrijā. Ar vairāk nekā 8000 apmierinātu klientu un vairāk nekā 3000 pastāvīgo – gan individuālo, gan biznesa klientu, Vervo Middle East misija ir saglabāt konkurētspējīgu un drošu platformu mūsu klientiem un sadarbības partneriem.

Vervo Middle East piedāvā starptautiskos un vietējos kravu pārvadājumus visdažādākā veida kravām un transporta veidiem ar pievienoto vērtību. Mēs esam spējīgi piesaistīt vairāk nekā 1500 jaunus pastāvīgos klientus katru gadu. Uz tehnoloģijām vērstie plaša spektra pakalpojumi papildus kravu pārvadājumiem sevī ietver noliktavas pakalpojumus, krājumu uzskaiti, kravas izsekošanu, muitas un apdrošināšanas pakalpojumus vairāk nekā 120 valstīs.

Mēs novērtējam mūsu klientu laiku. Vervo Middle East atbildi uz savu kravas pieprasījumu jūs varat saņemt jau stundas laikā, kā arī tiek nodrošināta bezmaksas konsultācija ar nozares speciālistu, lai vienotos par labāko risinājumu tieši jūsu kravas pārvadājumam. Tas palīdz klientiem ietaupīt laiku uz pārvadājumu attīstības stratēģijas izveidošanu arī nākotnē.

Darbojoties saskaņā ar Apvienoto Arābu Emirātu vīziju par ilgtspējīgu darbību, Vervo Middle East veido tādus risinājumus, kas balstīti uz ilgtspējību kravas pārvadājumu nozarē. Mēs apzināti strādājam pie uzņēmuma attīstības, vienlaicīgi tiecoties pēc oglekļneitralitātes.

Ko par mums saka citi?

Mūsu piedāvātie pakalpojumi aptver lielu daļu no svarīgām nozarēm visa pasaulē, kas ir nepieciešamas, lai sasniegtu augstu ekonomisko sniegumu jebkurā valstī. Pateicoties mūsu pieredzei loģistikas nozarē, lai cik liels vai mazs sūtījums ir bijis jāpiegādā, mēs esam palīdzējuši mūsu klientiem izpildīt un noorganizēt ātras piegādes visdažādākā izmēra kravām.

Šādas ir mūsu klientu atsauksmes:

“Ar SIA Vervo mēs sadarbojamies kopš 2011.gada. Kravu piegāde notiek aptuveni reizi mēnesī. Mēs esam ļoti apmierināti ar Vervo darbību. Savstarpējā komunikācija notiek ar e-pastu starpniecību un telefonsarunām. Vervo savlaicīgi informē par kravas tuvošanos, lai mēs varētu sagatavoties pieņemšanai un izkraušanai.”

Jānis Lasis - SIA JLD Valdes priekšsēdētājs

“Šīs uzticamās kompānijas pakalpojumus, izmantojam vidēji divas reizes mēnesī. Pamatā tas ir sauszemes transports. Savstarpējo sadarbību vērtējam pozitīvi, jo kravas vienmēr piegādātas atbilstoši iepriekš atrunātajiem nosacījumiem, un arī personāls allaž ir atsaucīgs, izprotošs un elastīgs dažādu negaidītu situāciju risināšanā.”

Mareks Zeiliņš - A/S Trimen Tractors tirdzniecības pārstāvis

“Ar SIA Vervo sākām strādāt 2012.gada septembrī. SIA Vervo izvēlējāmies, jo bija ļoti pretimnākoša attieksme un elastīgas cenas. Esam veduši saliktās kravas no Polijas un Spānijas. Pilno kravu vedām no Turcijas - Stambulas, kravā vedām radiatorus ziemas sezonai. Iesakām arī citām firmām, kurām nepieciešami transporta pakalpojumi SIA Vervo kā atbildīgu un zinošu partneri kravu pārvadājumu jomā. Iegūstot šādu sadarbības partneri varat būt droši, ka kravas vienmēr būs laikā un vislabākajā kārtībā.”

Dzintra Žukova - SIA Magma vadība

Kas Vervo Middle East padara īpašu?

Individuāla pieeja

Mēs veicinām starptautiskās tirdzniecības procesu drošā, ērtā un izdevīgā veidā. Bagātīgā profesionāļu pieredze, finansiālā stabilitāte, pārbaudīti kravas pārvadājumu maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar vadošajiem kravu pārvadātājiem visā pasaulē nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem.

Drošas piegādes

Mūsu klientu drošības sajūta ir labākais novērtējums mūsu darba kvalitātei. Drošība ir viena no Vervo Middle East darbības svarīgākajām sastāvdaļām. Mēs sekojam augstākajiem starptautiskās drošības standartiem, lai nodrošinātu mūsu klientu kravu un komandas drošību.

  • Neatkarīgi no tā, kāda veida krava jāpiegādā un kāds transporta veids jāizmanto, pārbaudītie maršruti un profesionāļu pieredze ļaus izplānot un izmantot vislabāko pārvadājuma risinājumu katrai kravai.
  • Vairāk nekā 10 gadu darbības laikā mēs esam sadarbojušies tikai ar tiem, kuri sevi ir pierādījuši kā uzticami un droši partneri.
  • Balstoties uz mūsu klientu vēlmēm un prasībām, mūsu loģistikas risinājumi – kravas apdrošināšana, kravas izsekošana un noliktavu pakalpojumi – sniedz viņiem papildu drošības sajūtu.
  • Mēs piedāvājam pavadošo transportu, “door-to-door” piegādi, precīzus piegādes laikus un apdrošināšanu dažāda veida kravām.
  • Mūsu sertificētie loģistikas speciālisti visa kravas pārvadājuma laikā ir lietas kursā par tās atrašanās vietu un stāvokli, lai nodrošinātu tā drošu piegādi un saņemšanu tādā stāvoklī, kādā tas atradās pirms iekraušanas.

Klientu ērtība

Ar Vervo Middle East tagad ir iespējams noorganizēt kravu pārvadājumu pat bez došanās prom no ofisa. Savu uzņēmumu mēs veidojam, klausoties klientu vēlmēs un saprotot viņu situāciju, apstākļus un kas ir tas, ko viņi sagaida, un kam dod priekšroku. Tas mums palīdz izveidot paliekošas sadarbības un radīt piemērotus risinājumus. Katrā pārvadājumā mēs veltām uzmanību mūsu klientu ērtībai gan izmaksu, gan laika, gan citu resursu ziņā. Kad klienta saistības kļūst par mūsu, mēs izmantojam savas zināšanas un resursus, lai nodrošinātu preču ātru un uzticamu piegādi.

Izdevīgi risinājumi, saglabājot kvalitāti

Sadarbojoties ar mums, mūsu klienti ir ieguvēji, jo saņem bezmaksas konsultāciju, kas palīdz viņiem saprast nākotnes iespējas un risinājumus. Tas kravas sagatavošanu pārvadājumam padara ātrāku, ietaupa laiku un palīdz saglabāt abpusēji izdevīgu un elastīgu sadarbību uzņēmumu un klientiem. Mēs esam apņēmušies saglabāt izcilu darbību, ņemot vērā mūsu klientu vēlmes pārvadājumiem, kas sastāv no pilna pārvadājuma izpildes par izdevīgu cenu, lai uzlabotu viņu piegādes ķēžu darbību. Neatkarīgi no piegādes galamērķa, mēs varam izplānot izdevīgāko maršrutu ar iespējamu kopējo izmaksu samazināšanu. Vervo Middle East piedāvā risinājumus arī ilgtermiņa partneriem un klientiem, veidojot abpusēji izdevīgu sadarbību kravu transportēšanā.

Individuāls risinājums katram klientam un kravai

Mūsu speciālisti pārzina un ņem vērā katra klienta vajadzības un prasības. Loģistikas menedžeri novērtē katras kravas pārvadājuma noteikumus, apstākļus un izveido piemērotāko pārvadājuma plānu, lai krava tās galamērķi sasniegtu droši.

Apbalvojums “Gada jaunpienācējs” 2022

“Landmarks in Logistics Awards” ir iniciatīva, ko organizē “Logistics Gulf News” un sponsorē vadošās institūcijas Dubaijā, piemēram, Nacionālā kravu un loģistikas asociācija (National Association of Freight and Logistics NAFL). “Landmarks in Logistics Awards” mērķis ir katru gadu izvēlēties vienu uzvarētāju katrā tematiskajā kategorijā, kas saistīta ar loģistikas nozari.

Pasākums pulcē vadošos loģistikas un piegādes ķēzu uzņēmumus, ļaujot tiem parādīt to sniegumu un panākumus, vienlaicīgi atzīstot uzņēmumus un individuālas personas, kā arī ieguldījumu ilgtspējīgas darbības veicināšanā. Žūrija kategorijā “Gada jaunpienācējs” izskatīja jaunos uzņēmumus, kas Dubaijas tirgū ienāca ar plašu potenciālu. Šis apbalvojums atzīst prasmīgus un radošus uzņēmējus loģistikas un piegādes ķēžu nozarē.

Vervo Middle East ir pateicīgs par šo apbalvojumu. Šis ir pierādījums tam, ka mūsu misija ir vērsta pareizajā virzienā. Mēs piepildām mūsu pamatmērķi nodrošināt gan individuālajiem kravu sūtītājiem, gan uzņēmumiem, kas mums uztic savu kravu, sniegt efektīvus un izdevīgus risinājumus. Mēs pateicamies arī “Landmarks in Logistics Awards” organizētājiem un viņu ieguldītajam darbam. Mēs ticam, ka šis ikgadējais pasākums iet roku rokā ar Apvienoto Arābu Emirātu iniciatīvu atbalstīt, stiprināt un iedrošināt talantu un pieredzi. AAE vienmēr ir snieguši atbalstu uzņēmumiem, kas sniedz ieguldījumu valsts ekonomikas attīstībā.

Avots: vervogroup.eu

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv