Vervo jaunumi

Saldētu ogu transportēšana no Polijas

Vasara un ogu laiks ir beidzies, taču smūtijus, ogu tortes un smalkmaizītes joprojām iespējams pagatavot – ar saldētām ogām. Vietējai produkcijai, protams, ir sava vērtība, taču esam iecienījuši augļus un ogas arī no Nīderlandes, Lietuvas, Spānijas, Polijas un Vācijas. Tieši šādā secībā ierindojās Latvijas partnervalstis augļu un ogu importā 2021. gadā.

Starptautiskie kravu pārvadājumi SIA Vervo notiek uz visām augstāk nosauktajām valstīm, taču šoreiz pastāstīsim par saldētu ogu pārvadājumiem no Polijas uz Latviju, ko noorganizēja viena no mūsu loģistikas menedžerēm – Santa Grišuļonoka.

No Polijas uz Latviju tika piegādātas dažādas saldētas ogas – ķirši, avenes un mellenes. Šāda veida kravu pārvadājumiem obligāti nepieciešama noteikta temperatūra visa pārvadājuma laikā. Speciālā temperatūras režīma piekabē jeb refrižeratorā tika uzturēta -18°C temperatūra, un pēc ogu piegādes saņēmējam tiek nodota izdruka kā pierādījums, ka visa pārvadājuma laikā nebija ne siltāks, ne vēsāks par noteikto temperatūru.

Temperatūras režīma kravu pārvadājumi ir iespējami arī tādām kravām, kam nepieciešama +25 grādu vai pat -40 grādu temperatūra pēc Celsija.

Saldētu ogu iepakošana un iekraušana

Saldētas ogas visbiežāk tiek pakotas plastikāta maisos pa 10, 12 15 vai 18 kg, un pēc tam maisi tiek likti kartona kastēs. Alternatīva ogu pakošanai ir daudz slāņu papīra maisa izmantošana ar ūdensnecaurlaidīgu iekšējo kārtu. Vēlāk, tipiski autotransporta pārvadājumiem, maisus kārto uz paletēm.

Katras kravas iekraušanas process var atšķirties un ir citādāks atkarībā no katras noliktavas. Ja ir pieejama rampa, tad iekraušana var tikt organizēta ar frontālo pretsvara iekrāvēju vai ar elektriskajiem palešu ratiem. Tomēr, ja rampas nav, tad krava ar iekrāvēju tiek iekrauta kravas mašīnā ar liftu un tālāk ievilkta vai nu ar rokas vai ar elektriskajiem palešu ratiem.

Uzticami speciālisti

Kravas, kurām nepieciešams uzturēt noteiktu temperatūras režīmu, tiek pārvadātas ar refrižeratora piekabi. Tas uztur jums nepieciešamo temperatūru visā pārvadājuma laikā, sākot ar iekraušanas un beidzot ar izkraušanas brīdi. Citas izplatītas temperatūras režīma kravas ir medikamenti, dažādi pārtikas produkti – piens, siers, gaļa, augļi un ogas, kā arī vīns.

Santa SIA Vervo strādā jau kopš 2016. gada – jau 6 gadus. Viņa par sevi ir pārliecināta, uz to norāda arī viņas degošās acis un lielās ambīcijas. Viena no viņas stiprajām pusēm ir augstā atbildības sajūta un pacietība, ko novērtē arī klienti. Tas mierīgi palīdz atrisināt jebkuru jautājumu un nestandarta situācijas. Santa ir arī muitošanas speciālists un lieliski orientējas kravu pārvadājumos uz un no trešajām pasaules valstīm. Visvairāk viņai patīk organizēt lielgabarīta kravu pārvadājumus pa Eiropu, kā arī uz un no Skandināvijas valstīm. Kā stāsta Santa – jo lielāka negabarīta krava, jo interesantāka izvēršas loģistika. Brīvo laiku Santa pavada kopā ar ģimeni, pats galvenais – negulšņāt mājās, bet kaut ko darīt.  

Ja nepieciešami saldētu ogu, citu temperatūras režīmu kravu pārvadājumi, sadarbojieties ar Santu, zvanot viņai uz +371 24429788 vai rakstot e-pastu uz import@vervo.lv.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv