Vervo jaunumi

Ekspress kravu piegāde steidzīgajiem

Ekspress kravu piegāde steidzīgajiem

Viena no labākajām sajūtām dažādu procesu organizēšanā ir tad, kad viss iet “kā pa diedziņu” jeb pēc plāna. Taču ne vienmēr viss notiek kā iecerēts – dažreiz kaut kas mēdz kavēties, atcelties vai, piemēram, tiek pieļautas kļūdas nosūtāmās kravas apjomā, līdz ar to, nepieciešami steidzami risinājumi jeb ekspress kravu piegādes. Tas ir ātrākais veids, kā nogādāt kravu nepieciešamajā galamērķī.

Nereti klienti izvēlas ekspress kravu piegādes, jo tajās tiek izmantotas mazākas mašīnas ar kravnesību līdz 1000 kg, tādejādi ir garantija, ka krava neaizkavēsies terminālos, bet gan tiks piegādāta uzreiz no iekraušanas vietas. Precīzs piegādes laiks ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un kravas specifikas, kā arī norunātajiem termiņiem, taču krava pāris dienu laikā sasniegs galamērķi, atkarībā no piegādes adreses. Ekspress kravu piegādēs tiek garantēta gan operatīva piegāde, gan tas, ka krava neaizkavēsies vai nesabojāsies tās transportēšanas procesā- īpaši tas attiecas uz ātri bojājošām kravām, kam nepieciešama temperatūras kontrole.

Viens no SIA Vervo loģistikas menedžeriem, Guntars Paure, nodrošina regulāras ekspress kravu piegādes.

Parasti ekspress piegādes tiek izmantotas, lai transportētu priekšmetus un produktus, kuri ir nepieciešami ātrai realizācijai vai arī klientam ir iestājies iztrūkums un darbs var apstāties. Guntara pieredzē ekspress kravu piegādes visbiežāk tiek izmantotas maršrutos uz Franciju, Nīderlandi, Beļģiju un Spāniju.

Ekspress kravu pārvadājumi var būt arī labs risinājums tādos gadījumos, kad piegādes termiņš nav tik svarīgs, taču ir jāpārvadā trausli priekšmeti. Tas ir tāpēc, ka pārvadājumu laikā netiek veikta preču pārkraušana un kravu konsolidācija, tāpēc varēsiet būt pārliecināti par to, ka jūsu krava galamērķī nonāks droši.

Arī Guntara pieredzē ir bijušas dārgas un trauslas kravas, kas jānogādā pēc iespējas ātrāk un drošāk. “White glove delivery” jeb balto cimdu serviss ir papildus pakalpojums, kas īpaši piemērots šādām kravām.

Mūsu pieredze saka, ka mēs veicam ātras vietējos kravu pārvadājumus – pāris stundas laikā, taču ja ir nepieciešamība kravu vest uz Eiropu vai NVS valstīm, tad mēs sniedzam klientam atrisināt šo kravu pārvadājumu dažās dienās. Un atbildot uz jautājumu ar ko atšķiras ātrā jeb ekspress kravu piegādes no kravu pārvadājuma:

•    Ekspress kravu piegāde ir labākais risinājums, kad galvenais klienta nosacījums ir veikt kravu piegādi ātri un droši,

•    Izmantojot plašo sadarbības partneru palīdzību visā pasaulē spējam rast labākos, ērtākos risinājumus,

•    Kravas svars ir no 30 kilogramiem līdz 1,5 tonnai,

•    Variet būt droši par to, ka dārga un trausla krava tiks piegādāta ātri un droši

Ekspress kravu piegādes nodrošina divu veida zarus. Pirmais zars ir vietējie kravu pārvadājum, kas ietver arī Baltijas valstis, un otrs zars sniedz iespēju ātras kravu piegādes visā pasaulē, t.i. pa visu Eiropu un pa NVS valstīm. 

Vietējie kravu pārvadājumi tiek veikti gan ar kravas automašīnām, gan ar mikroautobusu ar ietilpību līdz 14 m3. Vietējo kravu pārvadājumi ietver no 30 kilogramiem līdz 7,5 tonnām. Taču ar avio veicot kravu piegādi, tad ir nepieciešams ievērot, ka kravas svars nedrīkst pārsniegt 1,5 tonnas. Ekspress kravu piegādes salīdzinājumā ar salikto kravu piegādēm, kad krava iet caur termināliem, ir arī vieglāk izsekojamas, šoferis ir vienmēr sasniedzams, kravu ir iespējams piegādāt konkrētos laikos un konkrētā vietā, kā arī kravas ir iespējams piegādāt jebkurā Eiropas valstī - uz Nīderlandi un Beļģiju kravas var tikt nogādātas pat 24 h laikā un uz Parīzi 48h laikā. Vēl viens ieguvums, ko sniedz ekspress kravu piegādes pakalpojums ir tāds, ka kravu var uzkraut un piegādāt jebkurā nedēļas dienā.

Guntars vienmēr ir gatavs jauniem izaicinājumiem un atvērts iespējām, ko dzīve piedāvā. Visvairāk viņam patīk organizēt ekspress un avio kravu pārvadājumus. Viņš vienmēr būs sasniedzams un atradīs risinājumu visdažādākajām situācijām un pārvadājumiem. Lai sadarbotos ar Guntaru, sazinieties ar viņu, rakstot uz e-pastu: service@vervo.lv vai zvanot pa tālr.nr.: +371 25106050.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv