Vervo jaunumi

Vervo kolektīvs atzīmē uzņēmuma 14. dzimšanas dienu!

Vervo kolektīvs atzīmē uzņēmuma 14. dzimšanas dienu!

Tāpat kā labs siers un vīns, arī Vervo ar gadiem kļūst tikai labāks. Šogad mēs svinam savu 14. jubileju. Jau kopš 2008. gada nodrošinām kravu pārvadājumus un dažādus loģistikas risinājums jebkura veida kravai uz jebkuru galamērķi. Mūs izvēlas jau vairāk nekā 8 000 klienti un esam veikuši vairāk nekā 200 000 kravu pārvadājumus. Taču pats galvenais – mēs negrasāmies apstāties. Ar jaunatvērto grupas uzņēmumu Dubaijā, mēs esam tikai jaunu panākumu pašā sākumā.

Lai atzīmētu skaisto gada skaitli, Vervo kolektīvs to Rīgā kopīgi svinēja ne tikai Latvijas kolektīva sastāvā, bet arī ar kolēģiem no Igaunijas uzņēmuma Vervo Eesti. Pasākuma programmā ietilpa auto apkrāsošana ar grafiti, pilsētas rallijs ar PanCars mini automašīnām, kā arī kokteiļu meistarklase.

Kolektīvs tika sadalīts 3 grupās un katrai no tām vajadzēja izdomāt savu dizainu, kā arī izveidot trafaretus, ar kuru palīdzību vēlāk veidot grafiti mākslu. Katra komanda radīja interesantas un oriģinālas idejas, un visvairāk paveicās tiem, kuri vēlāk savas komandas krāsoto mašīnu varēja citiem demonstrēt arī pa Rīgas ielām.

Nākamā pasākuma aktivitāte bija “pilsētas rallijs” – 3 cilvēku komandas sēdās sevis izlozētajos “fiatos” un devās meklēt prasītos objektus, uzņemt bildes un video, pildīt uzdevumus un iekļauties arī dotajā laikā. Neviena komanda soda punktus par neiekļaušanos termiņā neieguva - bet svarīgākais bija labi pavadīt laiku un to izdarīja visi. Lai arī katrs no mums labi atpūtās, vairāk sevi vajadzēja izaicināt komandu šoferiem, no kuriem lielākā daļa pie šādas automašīnas stūres sēdās pirmo reizi. Tā visiem bija interesanta pieredze.

Pēc finiša sasniegšanas un nelielas ieturēšanās ar burgeriem, Vervo kolektīvs piedalījās kokteiļu meistarklasē, kurā katram izdevās uzzināt kaut ko jaunu un saprast, kādas nianses kokteili padara par īstu meistardarbu. Kokteiļu gatavošana un degustēšana noteikti bija arī labs iesākums vakara turpinājumam – dejām dīdžeja pavadībā. Vervo kolektīvs vienbalsīgi piekrīt - šis bija lielisks saliedēšanās pasākums un jau gaidam nākamā gada svinības, kas solās būt vēl grandiozākas, jo Vervo svinēs pusapaļu – 15. jubileju.

Paldies mūsu klientiem un sadarbības partneriem! Paldies Vervo Group komandai, kā arī paldies Mārim un Aijai, uzņēmuma īpašniekiem, par prasmīgu uzņēmuma vadīšanu!

Lai skaists, veiksmīgs un panākumiem bagāts Vervo 15. gads!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv