Vervo jaunumi

Visi Vervo uzņēmumi tagad vienuviet – Vervo Group!

Visi Vervo uzņēmumi tagad vienuviet – iepazīsti Vervo Group!

Ne tikai šī nedēļa, bet viss augusta mēnesis SIA Vervo tiek aizvadīts svētku noskaņās, jo 13. augusts ir diena, kad pirms 14 gadiem tika dibināts transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo – tā ir diena, kad svinam Vervo dzimšanas dienu.

Lursoft apkopotā informācija liecina, ka 2021. gadā tika dibināti 9227 jauni uzņēmumi. Arī mēs - SIA Vervo, jau kopš 2008. gada, ar katru dienu attīstoties un meklējot jaunas iespējas, esam izauguši jau līdz Vervo Group – 6 transporta un loģistikas nozares uzņēmumu apvienojumam. Visiem Vervo uzņēmumiem ir vienots mērķis – attīstīt un pilnveidot pasaules ekonomikas asinsriti – loģistiku.

Ar lepnumu vēlamies paziņot, ka visi Vervo zīmoli tagad ir atrodami vienuviet – mājaslapā vervogroup.eu

Kādi ir Vervo zīmoli?

SIA Vervo. Jau kopš 2008. gada SIA Vervo piedāvā visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Nodrošinām gan sauszemes, gan jūras, gan avio un dzelzceļa kravu pārvadājumus, individuāli pielāgojoties katrai kravai, tās īpašībām un klienta vēlmēm.

ONFREX. ONFREX ir risinājums kravu īpašniekiem un transporta kompānijām. Kravu apmaiņa, izmantojot ONFREX, ļauj operatīvi atrast kravu vai atrast transportu, kā arī veicināt sadarbību starp kravu īpašniekiem, ekspeditoriem un transporta uzņēmumiem. ONFREX dibināts 2011. gadā, un šobrīd ir uzlabošanas stadijā.

Vervo Eesti. Kopš 2016. gada varam būt tuvāki arī saviem klientiem Ziemeļeiropā. Vervo Eesti veicina ciešāku sadarbību ar klientiem Igaunijā, nodrošinot ērtus, drošus un izdevīgus starptautiskos kravu pārvadājumus uz un no Ziemeļeiropas valstīm: Zviedriju, Somiju, Norvēģiju.

Vervo Auto. Dibināts 2019. gadā. Vervo Auto nodrošina augstākās kvalitātes kravu pārvadājumus visā Eiropā, piedāvājot saliktas vai pilnas kravas piegādes ar tenta puspiekabēm. Vervo Auto komanda izplānos izdevīgāko maršrutu un piegādās kravu līdz pat klienta durvīm.

Vervo Polska. Tā kā Polija ir nozīmīga valsts, kas savieno starptautisko kravu pārvadājumus no Ķīnas uz Eiropu, Vervo savu attīstību turpina Centrāleiropā, 2022. gadā dibinot Vervo Polska. Pateicoties tam, spējam organizēt vēl ātrākus, izdevīgākus un ērtākus kravu pārvadājumus uz un no jebkuras valsts.

Vervo Middle East. Vervo Middle East ir transporta un loģistikas uzņēmums Dubaijā, kas veicina kravu plūsmu starp Eiropu un Tuvajiem Austrumiem, tajā skaitā arī Āfriku un Āziju. Tas ir jauns tirgus, jauns izaicinājums, kur esam gatavi iepazīstināt visus ar Vervo vārdu.

Un mēs, Vervo komanda, esam pārliecināti, ka tas ir tikai sākums.

Visus Vervo uzņēmumu saista vienota vīzija - vienkāršot komplicētus procesus, lai arī tie, kas šajā nozarē nav profesionāļi, spētu rast sev vajadzīgos risinājumus. Mūsu profesionālo darbinieku pieredze un zināšanas palīdzēs jums atrast izdevīgākos transporta un loģistikas risinājumus jebkurai situācijai. Lai sazinātos ar mums, aicinām aizpildīt anketu mājaslapā.

Uz tikšanos VervoGroup.eu!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv