Vervo jaunumi

Vervo Auto Tallinas smago auto šovā!

Tallinas smago auto šovu apmeklē arī Vervo Auto!

Piektdien, 5. augustā Tallinas dziesmu svētku laukumā tika atklāta šī gada smago automašīnu izstāde “Tallinn Truck Show” jeb Tallinas kravas automašīnu šovs. Uzreiz pēc pasākuma atklāšanas pāri dziedāšanas laukumam pārlidoja arī NATO 30 metru garais divu-rotoru transporta helikopters "Chinook". Uz vietas varēja redzēt arī piecas NATO militārās mašīnas, kas aizsargā Igauniju.

Šī ir Baltijā lielākā smagās tehnikas izstāde un tā tiek organizēta jau kopš 2015. gada. To apmeklēja arī Vervo Auto pārstāvis Aleksandrs Poļivoda.

Metāla “giganti” no daudzām Eiropas valstīm ieradās reģionā lielākajā krāsoto un “tūnēto” kravas automašīnu izstādē. Katrs ekspozīcijā redzamais kravas automobilis bija oriģināli krāsots un pielāgots. Tos var uzskatīt arī par mākslas šedevriem, kas ir veidoti un uzlaboti daudzu gadu garumā. Visi šo transportlīdzekļu īpašnieki ir pilnībā nodevušies šim hobijam, un lielākā daļa no viņiem ir ieguldījuši lielus līdzekļus savu automašīnu uzlabošanai.

Šova apmeklētāji varēja automašīnas apbrīnot ne tikai no ārpuses, bet ielūkoties arī mašīnas iekšpusē un novērtēt oriģinālo luksusa interjeru. Papildus smago mašīnu aplūkošanai apmeklētajiem bija iespējams vērot arī ekstrēmus velosipēdu triku šovus un kravas auto ralliju. Turklāt savus izcilākos priekšnesumus sniedza arī Eiropas labākie frīstaila motokrosa un motociklu braucēji. Pasākuma otrajā dienā apmeklētajiem bija iespēja klausīties arī ģitāras leģendas Phil Campbell uzstāšanos kopā ar grupu "The Bastard Sons".

Aleksandrs šāda veida pasākumos iepriekš piedalījies nebija, tāpēc šī bija jauna pieredze. Viņš izstādi apmeklēja abas dienas – gan 5. gan 6. augustā. Viņam atmiņā visvairāk palikusi NATO smagā kravas automašīna, garie somu šķidrumu vedēji, kā arī armijas helikoptera šovs. Arī Aleksandrs izmantoja iespēju ne tikai aplūkot unikālos kravas auto, bet arī apskatīt smago tehniku no iekšpuses – viņš izmēģināja apsēsties pie NATO smagās tehnikas stūres.

Viens no interesantākajiem kravas auto bija amerikāņu vecais smagais auto ar piekabi, kuram iekšā bija ierīkots kovboju stila bārs. Vēl viena interesanta automašīna bija amerikāņu pikaps, kuram iekšā bija iebūvēta tāda “ekstra” kā sauna.

Aleksandrs uzskata, ka šis bija ļoti interesants un jauks pasākums ne tikai smagās tehnikas entuziastiem, bet arī ģimenēm ar bērniem. Apmeklētāji varēja klausīties koncertu, vērot drifta šovu un apskatīt skaistas aerogrāfijas kravas automašīnas, kā arī visbeidzot garšīgi paēst. Aleksandrs cer izstādi apmeklēt arī nākamgad, un tā ir lieliska iespēja smelties iedvesmu un iegūt jaunas zināšanas par kravas automašīnām.

Interesanti ir tas, ka gandrīz visas automašīnas, kas izstādē piedalījās, ikdienā tiek izmantotas savu tiešo pienākumu veikšanai. Šoferiem, protams, ir patīkami braukt paštaisītos, vizuāli uzlabotos auto, taču svarīgs aspekts ir arī tīras darba vides uzturēšana un to mūsu šoferi noteikti ievēro. Uz jautājumu par to, vai arī Aleksandrs gribētu piedalīties šādā izstādē pats ar savu unikālo kravas automašīnu, Aleksandrs atbildēja pozitīvi, taču tajā būtu jāiegulda ļoti daudz līdzekļu.

Avots: https://vervogroup.eu/

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv