Vervo jaunumi

Jaunumi Vervo sadarbības partneriem!

Jaunumi mūsu sadarbības partneriem!

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo turpina attīstīties, tajā skaitā arī komunikācijā ar Jums, mūsu sadarbības partneri! Sekojot līdzi digitālajai attīstībai, kas ievērojami uzlabo darbu, WhatsApp lietotnē esam ieviesuši rīku, kas turpmāk ļaus ar jums komunicēt vēl ĀTRĀK, ĒRTĀK un PRECĪZĀK.

3 galvenie iemesli, kāpēc izmantot WhatsApp digitālo rīku

1. Piedāvājumi, atbilstoši Jūsu maršrutiem un transportiem

Šis rīks WhatsApp lietotnē ļaus ērtāk un pārskatāmāk sagrupēt mūsu sadarbības partnerus atbilstoši maršrutiem, reģioniem un transportiem. Tādā veidā Jūs saņemsiet tieši Jums piemērotu kravu pārvadājumu piedāvājumu.

2. Precīzāka un ātrāka informācijas apmaiņa

E-pastus un telefona zvanus ir nomainījušas ērtas digitālās platformas, un WhatsApp lietotne ir viena no tām. Tas nodrošina ātru un precīzu informācijas apmaiņu. Tāpat mūsu rīks mazinās iespējamus pārpratumus un kļūdas, kas var rasties, komunicējot citviet.

3. Ievērojami mazāk neatbildētu piedāvājumu

Mūsu WhatsApp rīks nodrošinās ne tikai ātras atbildes, bet arī garantētas atbildes - vai tas būtu piedāvājuma apstiprinājums vai noraidījums, turpmāk nebūs situāciju, kad ilgi tiek gaidīta viena atbilde. Šis rīks uzlabos Jūsu un mūsu produktivitāti.

Kā tas strādā?

Atbilstoši Jūsu maršrutiem un transportiem, nosūtīsim Jums ziņu, kurā būs redzams:

- Kravas piedāvājuma atsauces numurs;
- Piedāvātās kravas daudzums un izmēri;
- Iekraušanas adrese un laiks;
- Vēlamā kravas izkraušanas adrese un laiks.

Lai rīks veiksmīgi strādātu, lūdzam uz šo ziņu atbildēt ar “REPLY” funkciju (paturot ilgāk uz ziņas un nospiežot “reply”). Tālākās komunikācijas laikā uzzināsiet, vai Jūsu piedāvātā cena un datumi ir mums piemēroti.

Arī mēs labprāt brīvo transportu piedāvājumus saņemtu, izmantojot šo rīku, kas palīdz apstrādāt ap 200 kravu piedāvājumu dienā. Ja Jums ir kādi jautājumi par jaunizveidoto WhatsApp komunikācijas rīku, lūdzu sazinieties ar SIA Vervo biznesa attīstības vadītāju Andri Žīguru, sūtot e-pastu uz vervo@vervo.lv vai zvaniet pa tālr.nr. +371 28664667

Uz tikšanos pārvadājumos!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv