Vervo jaunumi

Vervo Auto vienmēr ceļā!

Vervo Auto vienmēr ceļā!

Veicot visdažādākos kravu pārvadājumus uz atšķirīgiem galamērķiem, kravas auto šofera ikdiena nav rutīna. Šoreiz Vervo Auto veica kravas piegādi maršrutā Vācija – Itālija – Latvija.

Vācija - Itālija

Sāksim ar pārvadājumu no Eltmanas, Vācijā uz Milānu, Itālijā.

Šajā maršrutā tika veikta papīra ruļļu piegāde. Gan iekraušana, gan izkraušana tika veikta ar iekrāvēju. Kas ir interesanti - pārsvarā papīra ruļļu fabrikas Vācijā pieprasa noteiktu kravas nostiprināšanu, izmantojot stiprināšanas siksnas ar gariem rokturiem un stūrīšus. Vervo Auto kravas automašīnas vadītājs šīs prasības ievēroja arī šajā kravas piegādē.

Viena no SIA Vervo priekšrocībām ir ātrums – papīra ruļļi tika uzkrauti 2 stundu laikā un jau nākamās dienas pēcpusdienā piegādāti Itālijā.

Itālija - Latvija

Pēc papīra ruļļu izkraušanas Milānā, pateicoties loģistikas speciālista zināšanām, Vervo kravas automašīna bez dīkstāves vai gariem pārbraucieniem veica nākamās kravas iekraušanu turpat Milānā. Bija nepieciešams nogādāt sporta tērpu kravu no Milānas uz Rīgu. Tekstilizstrādājumi bija 3. lielākā importa preču grupa, kas Latvijā tika ievesta no Itālijas 2021. gadā, kā arī pirmā pusgada laikā šogad – 2022. gadā. Sporta tērpi bija iepakoti kastēs, kas tika kārtotas uz paletēm. Arī šis bija pilnas kravas pārvadājums (FTL), jo kravas automašīnas piekabe bija piepildīta ar paletēm un tā netika apvienota ar citām kravām.

Kravu pārvadājumi no Milānas uz Rīgu vidēji ilgst 3-5 dienas. Kravu pārvadājumu laiks no Itālijas ziemeļiem ir mazāks nekā no Itālijas dienvidiem. Tas saistīts ar to, ka Itālijas ziemeļos ir attīstītāka ražošana, līdz ar to attīstītākā transporta un loģistikas infrastruktūra.

SIA Vervo jau kopš 2008. gada piedāvā drošus un izdevīgus kravu pārvadājumus uz vairāk nekā 120 pasaules valstīm. No 2016. gada Vervo Grupas ietvaros darbojas arī transporta uzņēmums Vervo Auto, tāpēc pārvadājumus veicam ar mūsu kravas automašīnām. Filiāles Latvijā, Igaunijā, Polijā un Apvienotajos Arābu Emirātos kombinācijā ar sadarbības partneriem citās valstīs ļauj atrast visizdevīgākos piedāvājumus pārvadājumiem gan pa Eiropu, gan pa citām teritorijām.

Ja nepieciešami vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi, sazinieties mums jau tagad un saņemiet izdevīgāko piedāvājumu: info@vervo.lv, pa tālr. nr. +371 67674570 vai piesakot kravu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv