Vervo jaunumi

Kā mēs uzlabojam klientu apkalpošanas kvalitāti?

Kā mēs uzlabojam klientu apkalpošanas kvalitāti?

Viena no Vervo uzņēmuma vērtībām ir klients. Tikai pilnvērtīgi ieklausoties klienta vajadzībās, mēs varam izstrādāt nepieciešamo loģistikas risinājumu, lai vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi būtu droši, ērti un izdevīgi – ietaupot klienta laiku un naudu.

Lai vēl vairāk uzlabotu mūsu klientu servisu, regulāri veicam apmācības gan jaunajiem darbiniekiem, gan darbiniekiem ar stāžu. Šoreiz esam aizvadījuši 4 mācību ciklus “Perfect Sales” dibinātāja Armanda Ābelīša vadībā.

“Perfect Sales” ir biznesa konsultāciju un apmācību uzņēmums, kas dibināts 2001. gadā, savukārt Armands Ābelītis ir pieredzējis pārdevējs un motivators ar jau vairāk nekā 30 gadu pieredzi.

Vervo sadarbība ar A. Ābelīti ir gandrīz jau no SIA Vervo pirmsākumiem, un šo gadu laikā ir aizvadīti jau 10 apmācību semināri.

Šāda veida apmācības saliedē komandu, motivē un sniedz praktiskus padomus, kā uzlabot attiecības ar esošajiem un topošajiem klientiem un sadarbības partneriem. Jau šobrīd kolēģi pielieto iegūtās zināšanas, organizējot savus ikdienas uzdevumus, kārtīgi izprotot klientu vajadzības un nodrošinot lielisku komunikāciju kopš brīža, kad ir saņemts pieprasījums kravu pārvadājumiem.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas jau kopš 2008. gada nodrošina augstas kvalitātes vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus. Mūsu komandā strādā pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas atradīs izdevīgāko risinājumu jebkāda veida kravai vai maršrutam.

Ja Jums ir nepieciešami vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums un mēs sniegsim Jums bezmaksas konsultāciju, kuras laikā vienosimies par atbilstošāko transporta izvēli, maršrutu un izskatīsim citus svarīgus jautājumus. Raksti mums e-pastu: info@vervo.lv, zvani +37167674570 vai piesaki kravu mājaslapā: ej.uz/uzzinicenu

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv