Vervo jaunumi

Izdevīgi kravu pārvadājumi uz Gruziju un Azerbaidžānu

Izdevīgi kravu pārvadājumi uz Gruziju un Azerbaidžānu

Latvijai ar Gruziju un Azerbaidžānu, neskatoties uz attālumu, ir labas attiecības, kas sevī ietver gan ekonomisko sadarbību, gan sadarbību citos jautājumos. Lai nodrošinātu ērtu un izdevīgu preču importu vai eksportu, SIA Vervo piedāvājumā ir regulāri kravu pārvadājumi uz un no Gruzijas un Azerbaidžānas.

Gruzija

Gruzija ir ne tikai populārs tūrisma galamērķis, bet arī slavena ar viesmīlīgajiem cilvēkiem, zaļo dzērienu Tarhūnu, čurčellām, vīnu un minerālūdeni Borjomi. Tā ir valsts Eiropas Austrumos, kuru austrumu krastā apskalo Melnā jūra. Tā robežojas ar Krieviju, Azerbaidžānu, Armēniju un Turciju. Gruzijas galvenais kultūraugs ir tēja, taču tā ir slavena arī ar citrusaugļiem, vīnogām, kviešiem, miežiem, tabaku un dārzeņiem. Ne velti – jo 2021. gadā kravu pārvadājumi no Gruzijas uz Latviju galvenokārt bija tādām preču grupām kā pārtikas ražojumi, dzērieni, etiķis un tabaka.

Azerbaidžāna

Viena no naftas lielvalstīm, slavena ar Kaukāza kalniem, plovu, Azerbaidžānas tēju un dubļu vulkāniem. Austrumu krastā Azerbaidžānu apskalo Kaspijas jūra, robežojas ar Krieviju, Gruziju, Armēniju un Irānu. Dabasgāze un nafta ir nozīmīgi Azerbaidžānas eksporta produkti, taču tas nav viss. 2021. gadā kravu pārvadājumi no Azerbaidžānas uz Latviju pārsvarā sastāvēja no dzelzs, tērauda, marmora, alumīnija un citiem metāliem. Savukārt kravu pārvadājumi uz Azerbaidžānu no Latvijas sastāvēja no pārtikas produktiem, dzērieniem, etiķa.

Kravu pārvadājumi uz Gruziju un Azerbaidžānu

Lai jūs varētu saņemt izdevīgus piedāvājumus un nogādāt jebkāda veida kravu no vai uz Gruziju un Azerbaidžānu, SIA Vervo piedāvā izdevīgus maršutus: Latvija – Gruzija un Latvija - Azerbaidžāna.

Katru mēnesi mūsu rīcībā ir 20-30 transporta vienības, tajā skaitā tenta puspiekabes un refrižeratori, kas var piegādāt kravu no un uz Latviju, Igauniju, Lietuvu, Poliju, Azerbaidžānu, Gruziju, Irāku un Irānu.

Ja jums nepieciešami ērti un izdevīgi kravu pārvadājumi uz Gruziju vai Azerbaidžānu, sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv