Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no Zviedrijas uz Latviju

Vieglo automašīnu pārvadājumi no Zviedrijas uz Latviju

Rīga - Stokholma ir ne tikai populārs atpūtas mīļotāju un ceļotāju maršuts, bet arī izplatīts virziens kravu pārvadājumiem. Zviedrija ir viena no galvenajām Latvijas eksporta partnerēm, un transportlīdzekļi un to rezerves daļas 2021. gadā bija sestā izplatītākā preču grupa, kas tika transportēta uz Zviedriju.

Lai gan eksports uz Zviedriju pārsniedz tās importu Latvijā, Zviedrija ir arī nozīmīga Latvijas importa partnere. Katru nedēļu tiek veiktas piegādes no un uz Zviedriju visdažādākajām kravām, tajā skaitā ir arī vieglo automašīnu pārvadājumi. SIA Vervo loģistikas menedžere Mairita Zālīte palīdzēja nodrošināt Volkswagen Multivan busiņa transportēšanu no Zviedrijas uz Latviju.

Automašīna Zviedrijā uzbrauca uz autovedēja platformas. Tā kā autovedējam bija rampas, ar mašīnu varēja uzbraukt uz platformas un uzkraušanas process noritēja bez sarežģījumiem. Automašīna tika kārtīgi nostiprināta ar siksnām, kuras tika izvērtas cauri riepu diskiem. Pareiza kravas nostirpināšana palīdz nodrošināt tās neizkustēšanos un sākotnējā stāvokļa saglabāšanu visu pārvadājuma laiku. No Stokholmas uz Rīgu autovedējs ar Volkswagen Multivan devās ar prāmi.

Šis pārvadājums bija īpašs ar to, ka pēc ierašanās Rīgā kravas pārvadatājs uzreiz devās uz Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju (CSDD), lai no Zviedrijas atgādāto automašīnu reģistrētu un tikai pēc tam nogādātu klientam.

Tāpat kā šajā, arī citos kravu pārvadājumos starp Zviedriju un Latviju visvairāk tiek izmantots autotransports. Apvienojumā ar prāmju satiksmi no Baltijas valstīm, tas nodrošina visizdevīgākās un ērtākās kravu piegādes optimālos piegādes termiņos.

Katru nedēļu uz un no Zviedrijas tiek veikti apmēram 10 dažāda veida kravas mašīnu pārvadājumi, piemēram, ar tenta kravas auto un kravas mikroautobusiem. Gan no, gan uz Zviedriju iespējam vieglo automašīnu pārvadājumi, saliktu un pilnu kravu piegādes, bīstamu kravu, lielgabarīta kravu un cita veida piegādes ar visdažādākajiem kravas puspiekabju veidiem. SIA Vervo loģistikas menedžeri palīdzēs atrast atbilstošāko un izdevīgāko risinājumu jūsu situācijai.

Mairita loģistikas nozarē strādā jau gandrīz 4 gadus un ik dienu palīdz mūsu klientiem atrast visērtāko un izdevīgāko risinājumu, lai veiktu kravu pārvadājumus uz Zviedriju un citām valstīm abos virzienos. Atkarībā no kravas specifikas, mēs palīdzēsim jums atrast piemērotāko pārvadājuma veidu.

Ja jums nepieciešami vieglo automašīnu pārvadājumi vai cita veida vietējie vai staprtautiskie kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums, rakstot e-pastu: info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv