Vervo jaunumi

Salikto kravu pārvadājumi - ved kopā un ietaupi!

Salikto kravu pārvadājumi - ved kopā un ietaupi!

Jums nepieciešams nodrošināt starptautisko kravas pārvadājumu, bet ar jūsu kravu nepietiek, lai piepildītu pilnu mašīnu? Neuztraucieties – Ar SIA Vervo iespējams nodrošināt salikto kravu pārvadājumus, nodrošinot savas preces transportēšanu un maksājot tikai par daļu, kuru aizpilda jūsu krava.

Ar SIA Vervo nebaidieties, ka jūsu krava neiederēsies.

Gan sociālajos tīklos, gan ārpus tiem mēs varam atrast sev līdzīgi domājošus un pievienoties dažādām domubiedru grupām. Līdzīgi ir ar saliktajiem kravu pārvadājumiem. Mēs atradīsim jūsu kravai vispiemērotākos ceļabiedrus, kas vienlaicīgi nodrošinās arī ekonomiskāku risinājumu.

Saliktie kravu pārvadājumi nozīmē, ka jūsu krava tiks apvienota ar citu klientu mazgabarītu kravām gan no vietējiem, gan starptautiskajiem pārvadājumiem. Šī veida pārvadājumus var nodrošināt no jebkuras valsts un ar jebkuru transporta veidu: sauszemes autotransprotu, jūsas, avio, kā arī pa dzelzceļu.

Viens no būtiskākajiem posmiem, lai salikto kravu pārvadājumi būtu efektīgi nodrošināmi, ir kravu konsolidācija. Tas nozīmē, ka jūsu krava tiks uzglabāta noliktavā un pēc tam apvienota ar citu klientu kravām vienā transportlīdzeklī. Jūsu importa kravu ir iespējams apvienot ar citām kravām gan no Vācijas, gan Itālijas, gan no jebkuras citas pasaules valsts, jo SIA Vervo sadarbojas ar partneriem visā pasaulē.

Iespējams, ilgāk, bet izdevīgāk!

Salikto kravu pārvadājumi ir lielisks un ekonomisks risinājums, taču, izvēloties šo pakalpojumu, jums jārēķinās, ka piegāde būs laikietilpīgāka. Jūsu krava paciemosies vairākos loģistikas termināļos, kur tiks veikta vairāku klientu kravu konsolidācija. Taču, ja pārvadājums tiek plānot savlaicīgi, tad tas nesagādās grūtības. Ar mūsu loģistikas menedžeriem kravas pārvadājums tiks rūpīgi izplānots, un jūs pat nepamanīsiet, kā laiks paskries un jūsu krava būs pie jūsu durvīm par izdevīgako cenu.

Tā kā salikto kravu pārvadājumu veikšanas procesā krava tiek vairākkārt pārkrauta, ir svarīgi to kārtīgi iepakot. Tomēr, ja jums nepieciešams nodrošināt trauslu priekšmetu pārvadāšanu, mēs ieteiktu apsvērt iespēju izvēlēties tiešo piegādi.

Papildus drošības granatijai, SIA Vervo piedāvā jūsu kravu arī apdrošināt. Jebkura veida transportēšanas procesā var notikt nelaimes un neparedzēti gadījumi, tāpēc kravas apdrošināšana aizsargās jūs no papildus izdevumiem un sniegs mūsdienās tik ļoti nenovērtējamo drošības sajūtu.

Kopā jautrāk! Izvēlies izdevīgus, ērtus un ātrus loģistikas risinājumus ar SIA Vervo! Sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv