Vervo jaunumi

Vervo dalība Latvijas un AAE biznesa forumā

Vervo dalība Latvijas un AAE biznesa forumā

Starptautiskās izstādes Expo 2020 Dubai ietvaros Latvijas uzņēmēji, tajā skaitā arī SIA Vervo direktors un līdzīpašnieks Māris Dreimanis, viesojās Apvienotajos Arābu Emirātos, piedaloties augstu amatpersonu biznesa delegāciju vizītēs, tirdzniecības misijās un izstādēs, lai dibinātu biznesa kontaktus un atvērtu sadarbības iespējas. Šoreiz bija mūsu kārta uzņemt Apvienoto Arābu Emirātu delegāciju.

Šī gada 11. maijā Apvienoto Arābu Emirātu valsts un uzņēmēju delegācija viesojās Latvijā. Tās ietvaros norisinājās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizēts Latvijas – AAE biznesa forums. Pasākuma mērķis bija stiprināt jau esošās biznesa attiecības un iepazīstināt uzņēmējus un saistītās organizācijas ar turpmākajiem Latvijas un Apvienoto Arābu Emirātu sadarbības scenārijiem.

Pasākumu apmeklēja arī Māris Dreimanis, SIA Vervo biznesa attīstības vadītājs Andris Žīgurs un mārketinga projektu vadītāja Paula Beķere.

No Latvijas puses pasākumā piedalījās LIAA pārstāvji, tostarp LIAA direktors Kaspars Rožkalns, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, Latvijas vēstnieks AAE Atis Sjanīts.

Savukārt Apvienotos Arābu Emirātus pārstāvēja AAE ārlietu un starptautiskās ekonomiskās sadarbības ministra vietnieks Abdulnassers Al Shaalī (Abdulnasser Al Shaali), AAE Tirdzniecības un rūpniecības kameras ģenerālsekretārs Humaids Bin Salems (Humaid Bin Salem) un AAE vēstniece Hanan Khalfan Obaid AL Madhani Al Aleelim.

Biznesa foruma laikā tika parakstīti divi sadarbības memorandi starp Latvijas Darba devēju konfederāciju un AAE federālo tirdzniecības un rūpniecības kameru, kā arī starp Latvijas eksportētāju asociāciju “The Red Jackets” un Šārdžas pētniecības, tehnoloģiju un inovāciju parku.

Ir teiciens "Ja kalns nenāks pie Muhameda, tad Muhamedam jādodas uz kalnu." Lai gan mēs nezinām, kas ir Muhameds un kurš šajā gadījumā ir kalns, mēs izbaudījām Apvienoto Arābu Emirātu delegācijas vizīti Latvijā.

Jau nākamnedēļ M. Dreimanis atgriezīsies Dubaijā, lai veicinātu Vervo Grupas jaunā uzņēmuma - Vervo Middle East - attīstību, tiekoties ar esošajiem un topošajiem sadarbības partneriem transporta un loģistikas nozarē. Mēs vienmēr esam atvērti sadarbībai - sazinies ar mums, rakstot e-pastu: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv