Vervo jaunumi

Lidl Truck Driver’s Lounge atklāšana

Lidl Truck Driver’s Lounge atklāšana

Kopš mazumtirgotāja Lidl ienākšanas Latvijā, tas ir kļuvis par daudzu iedzīvotāju iemīļotu veikalu. Par to liecina lielās pircēju rindas, kas nav mazinājušās kopš veikalu atvēršanas. Lai apmierinātu klientu vajadzības, piegādēm uz katru no šiem veikaliem ir jānotiek ļoti operatīvi, lai preces vienmēr būtu veikalu plauktos, neatkarīgi no tā, vai tie ir svaigi augļi, piena un gaļas produkti vai citi produkti.

To visu nodrošina Lidl loģistikas centrs, kur tiek saņemtas preces no nosūtītājiem un nosūtītas tālāk uz katru veikalu. Šobrīd Latvijas Lidl loģistikas centrs ir unikāls ar to, ka tas apkalpo 18 veikalus Latvijā un 8 veikalus Igaunijā, kļūstot par pirmo Lidl starptautisko loģistikas centru, kas apkalpo 2 valstis, līdz ar to, preču plūsma notiek nepārtraukti.

Preču piegādi nodrošina vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi, tāpēc ļoti nozīmīgs ir arī kravas auto vadītāja darbs.

Šī gada 27. aprīlī Vervo pārstāvji devās uz Lidl Truck Driver’s Lounge atklāšanas pasākumu. Tā ir pirmā Latvijā un viena no nedaudzajām Eiropā specializētā atpūtas ēka tālbraucējiem jeb kravas auto šoferiem. Atpūtas ēku varēs izmantot šoferi, kuri piegādā preci uz un no loģistikas centra un kam teritorijā jāpavada vairākas stundas.

Latvijā pirmo specializēto atpūtas telpu kravu pārvadājumu šoferiem atklāja Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Reimanis, klātesot pārstāvjiem no Latvijas Loģistikas asociācijas, Latvijas Nacionālās kravas ekspeditoru un loģistikas asociācijas (LAFF), asociācijas “Latvijas auto”, SIA “Vikotrans”, Vācijas - Baltijas Tirdzniecības kameras un Latvijas Tirgotāju asociācijas.

Lai iekļūtu atpūtas ēkā, šoferiem būs nepieciešams pievienot dokumentus automatizētā iekārtā, kas apliecina, ka viņš piegādā preci uz vai no loģistikas centra un ir tiesīgs tur atrasties. Tāda veida sistēma palīdzēs arī preču pieņemšanā vai nodošanā, jo Lidl noliktavas darbinieki būs informēti, ka šoferis ir ieradies un personālam nepieciešams sagatavoties konkrētas kravas pieņemšanai vai nodošanai. Arī šoferis caur tālruni saņems informāciju par to, kad un kādā punktā paredzēta izkraušanās vai iekraušanās.

Atpūtas ēka ir inovatīvs risinājums loģistikas nozarei kopumā. Šoferiem būs iespēja ne tikai atpūsties un baudīt maltīti pie galda, bet arī ieiet dušā un nepieciešamības gadījumā izmazgāt savas drēbes. Ēka paredzēta tam, lai šoferi pilnvērtīgi atpūstos un gūtu spēkus nākamajam darba cēlienam.

Pēc atpūtas ēkas atklāšanas, mums bija iespēja doties ekskursijas tūrē pa Lidl loģistikas centru. 51 000 kvadrātmetru plašajā ēkā ir apvienots gan administratīvais departaments, gan noliktava, un tas ir viens no modernākajiem loģistikas centriem Baltijā. Mums bija iespēja redzēt gan automatizētos loģistikas procesus, gan efektīvi organizētas preču sadales sistēmas, kā arī dažāda veida kvalitātes pārbaudes, kas novērš bojātu un nekvalitatīvu produktu nonākšanu veikalu plauktos.

Lidl Latvija Loģistikas centra vadītājs Mareks Freibergs: “Ceram, ka šis pilotprojekts būs veiksmīgs un nākotnē šādu inovatīvu risinājumu transporta un loģistikas nozarē būs arvien vairāk.”

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv