Vervo jaunumi

No iegūtiem biznesa kontaktiem līdz sadarbības līgumiem

No iegūtiem biznesa kontaktiem līdz sadarbības līgumiem

Pagājušo nedēļu noslēdzām ar LIAA organizētu tīklošanās pasākumu, kur tikās dažādu nozaru uzņēmēji, kas piedalījās starptautiskajā izstādē Expo 2020 Dubai.

Expo 2020 Dubai apmeklējumu skaits pārsniedz 20 miljonus! Lai spētu aptvert milzīgo skaitli - tas ir 11x vairāk nekā Latvijas iedzīvotāju.

Nav noslēpums, ka tik liela mēroga pasākums paver durvis jaunām iespējām, kas palīdzēs biznesa attīstībā. Uzņēmēji konferencē dalījās ar saviem iespaidiem, pieredzi un dažādiem veiksmes stāstiem – jauniem sadarbības partneriem un noslēgtiem līgumiem.

Šajā konferencē piedalījās arī transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo biznesa attīstības vadītājs Andris Žīgurs, kurš uzņēmējiem pastāstīja par iespējām sadarboties ar jaunāko Vervo Grupas uzņēmumu Dubaijā – Vervo Middle East.

Neskatoties uz to, ka SIA Vervo jau šobrīd nodrošina kravu piegādes uz un no Tuvajiem Austrumiem – Ēģipti, Turciju un Apvienotajiem Arābu Emirātiem – Vervo Middle East ļaus organizēt vēl izdevīgākas, ērtākas un ātrākas kravu piegādes uz un no visām Āzijas un Āfrikas valstīm.

Apskati visus mūsu pakalpojumus: spied šeit.

Uztici savu kravu zinošiem speciālistiem!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv