Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no izsolēm

Kravu pārvadājumi no izsolēm

Iepirkšanās ir kļuvusi ērtāka, un to nodrošina e-komercijas attīstība, sniedzot iespēju iegādāties preces gan pa tiešo no ražotāja, gan arī tūkstošiem kilometru attālumā. Viens no iepirkšanās veidiem, kas strauji attīstās, ir izsoles, kas līdz šim lielākoties notika klātienē. Pateicoties e-komercijas rīkiem, uz doto brīdi ir ļoti ērti un viegli iegādāties vērtīgas mantas, retus mākslas priekšmetus un dārglietas vai automašīnas, kā arī specializētajās izsolēs - ražošanas iekārtas vai lauksaimniecības tehniku.

Izsoles, kas norisinās ar interneta starpniecību, nodrošina iespēju iegādāties preces no visas pasaules. Vienīgais izaicinājums šādā gadījumā ir – kā nogādāt izsolē nopirkto preci mājās?

Kravu pārvadājumi no izsolēm ir viens no pakalpojumiem, ko varam piedāvāt saviem klientiem. Noderīgi tas ir tiem izsoles dalībniekiem, kuri ir iegādājušies trauslas, vērtīgas vai lielizmēra preces, kuru transportēšanai nepieciešama pieredze un zināšanas. Svarīgi ir arī apzināties, ka diezgan bieži izsoļu organizatori nenodrošina pilnu informāciju par izsolīto priekšmetu, kā piemēram, izmērus vai svaru. Ņemot to vērā, mūsu menedžeri palīdzēs noorientēties nepieciešamā transporta izvēlē, kā arī ieteiks atbilstošāko kravas iepakošanas veidu, lai kravu piegādātu droši līdz jūsu durvīm.

SIA Vervo piedāvātie kravu pārvadājumi no izsolēm ir arī izdevīgi, jo, sadarbojoties ar mums, Jūs ietaupīsiet laiku un finansiālos līdzekļus. Mēs noorganizēsim kravas iekraušanu un izkraušanu, transportēšanu un atmuitošanu, ja esat iegādājušies preci Ķīnā, ASV vai kādā citā valstī, kas nav Eiropas Savienībā. Muitas deklarācijas mēdz būt sarežģīts un laikietilpīgs process, tāpēc iesakām novērst nepatīkamus starpgadījumus uz robežas, piemēram, konfiscējot jūsu preci. Mēs palīdzēsim ar nepieciešamo dokumentāciju, muitas kodiem un muitas nodokļiem.

Ja izsolē nopirktā prece jāpiegādā steidzami, tad varam nodrošināt avio kravu pārvadājumus, savukārt, ja piegādes ātrumam nav nozīmes, tad jūras kravu pārvadājumi būs optimāls un izdevīgs risinājums. Kravu pārvadājumi no izsoles, kas tiek organizēta citā Eiropas valstī, nodrošināsim ar sauszemes autotransportu vai dzelzceļa transportu.

Pastāv arī gadījumi, kad klients ir iegādājies preces no vairākām izsoles vietām vienlaicīgi. Ņemot vērā mūsu individuālo pieeju katram klientam, SIA Vervo loģistikas menedžeris sastādīs maršrutu, atbilstoši jūsu vajadzībām. Mūsu sadarbības partneri atrodas visā pasaulē, tāpēc, ja nepieciešams, piemeklēsim atbilstošāko noliktavu jūsu kravas uzglabāšanai.

Papildu loģistikas pakalpojumi, kas liek justies vēl drošāk ir kravas apdrošināšana un kravas izsekošana. Apdrošiniet vērtīgo automašīnu vai reto mākslas priekšmetu, novēršot potenciālos zaudējumus. Tāpat kravu pārvadājumiem no izsoles varam nodrošināt ar GPS izsekošanas ierīci, kas nosūtīs jums datus par kravas atrašanās vietu reāllaikā.

Nākamajā izsolē vairs nevilcinieties, pirms solāt vairāk, jo zināt – SIA Vervo parūpēsies par jūsu izsolē iegādātās mantas drošu piegādi. Sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv