Vervo jaunumi

Vervo direktors devies uz Dubaiju tikties ar sadarbības partneriem

Vervo direktors devies uz Dubaiju tikties ar sadarbības partneriem

Transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo līdzīpašnieks un direktors Māris Dreimanis šogad piedalās Latvijas ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētā valsts vizītē un tirdzniecības misijā uz Apvienoto Arābu Emirātiem. Delegācijas sastāvā ir dažādu uzņēmumu pārstāvji un valsts institūciju pārstāvji, tajā skaitā Latvijas ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs.

Šodien un rītdien tiek plānota ierašanās Dubaijā, lai jau 26. februārī vizītes ietvaros dotos uz starptautisko izstādi Expo 2020 Dubai un turpmākajās dienās tiktos ar dažādu nozaru pārstāvjiem un piedalītos Latvijas un AAE komitejas sēdēs. Šobrīd plānots, ka delegāciju pārstāvēs 36 dalībnieki.

Vizīte norisināsies līdz 3. martam, un, ņemot vērā jau saplānotās vizītes, M. Dreimanis uz Dubaiju ir devies nedēļu agrāk, lai tiktos ar esošajiem sadarbības partneriem, kā arī dibinātu jaunus kontaktus ar transporta un loģistikas pārstāvjiem AAE.

Dubaija ir viena no bagātākajām pilsētām pasaulē, apvienojot dažādu tautību cilvēkus un biznesus. Ģeogrāfiski Dubaija atrodas Tuvajos Austrumos, pie Persijas līča, 160 kilometru attālumā no AAE galvaspilsētas Abu Dabi. Šobrīd Dubaija ir viens no svarīgākajiem biznesa centriem pasaulē, kā arī nozīmīgs transporta mezgls starptautiskajiem kravu pārvadājumiem.

Jau kopš Vervo darbības sākuma 2008. gadā, viena no lietām, kas mūs raksturo ir strauja attīstība, individuāla pieeja un pilna spektra pakalpojumi. Mūsu vīzija ir kļūt par līderi loģistikas risinājumos gan Eiropā, gan arī ārpus tās. Vervo grupas attīstības temps pēdējos 2 gados ir bijis iespaidīgs, un tāds tas turpina būt arī šodien, jo pavisam drīz atvērsim durvis uz Austrumiem, dibinot jaunu uzņēmumu Vervo grupas ietvaros - “Vervo Middle East”.

M. Dreimanis šo dienu laikā jau ir viesojies pie lielākajiem transporta un loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Dubaijā. Šajā laikā jau ir noslēgti jauni sadarbības līgumi ar lielākajām transporta un loģistikas nozares spēlētājiem Apvienotajos Arābu Emirātos, kas mums paver iespējas veidot piegādes ķēdes, izmantojot esošo infrastruktūru, piekļuvi ostām un lidostām. Kā viens no perspektīviem virzieniem ir izmantot Dubaiju importam no Ķīnas. Tā ir izdevība Eiropas uzņēmumiem - izmantot Dubaiju kā loģistikas centru preču piegādēm uz un no Tuvajiem Austrumiem.

Apvienoto Arābu Emirāti, it īpaši Dubaija, ir iespēju pilsēta, biznesa un finanšu centrs. Citējot M. Dreimani: “Sajūtas Dubaijā ir fantastiskas un man ir prieks, ka pirmā Vervo filiāle ārpus Eiropas būs tieši šeit. Tuvāko 3-4 gadu laikā mūsu plāns ir būt nozīmīgam savienojumam starp uzņēmējiem Eiropā un uzņēmējiem Tuvajos Austrumos un arī Āfrikā. Manuprāt, ģeogrāfiski šī ir ļoti laba vieta, un to saprot arī vietējā pārvalde, attīstot lidostas, ostas un dzelzceļu.”

Seko līdzi jaunumiem un uzzini pirmais! Ja nepieciešami starptautiskie kravu pārvadājumi uz vai no Apvienoto Arābu Emirātiem, sazinies ar mums jau tūlīt: info@vervo.lv | +371 67674570 | ej.uz/uzzinicenu

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv