Vervo jaunumi

Vēl varat paspēt piedalīties februāra labdarības akcijā “Ved un Ziedo”!

Vēl varat paspēt piedalīties februāra labdarības akcijā “Ved un Ziedo”!

Katram, kurš šomēnes veic kravu pārvadājumus ar Vervo, dāvinām sveci, ko veidojuši jaunieši ar smagiem attīstības traucējumiem. Iegādājoties sveci, tas kalpo kā ziedojums projekta “Grupu māja neatkarīgai dzīvei” galvenajam mērķim – grupu mājas būvniecībai, kur šie jaunieši uzsāks neatkarīgas dzīves gaitas, mācoties un strādājot pēc savām iespējām.

Pagājušajā gadā bijām ciemos pie projekta organizatorēm, Ingas un Ditas, kas mūs uzņēma sveču darbnīcā ar smaidu. Ciemošanās laikā mēs ne tikai izmēģinājām parafīna plākšņu laušanu, ko ik dienu dara šie jaunieši, bet arī uzklausījām Ingas un Ditas stāstu par grupu mājas nozīmību. Ideja ir aizgūta no skandināviem un vāciešiem – dot iespēju katram cilvēkam izdzīvot dzīvi pilnvērtīgi, neizolējot viņu no apkārtējās sabiedrības aprūpes namos.

Projektam vēl nepieciešami finansiāli līdzekļi, emocionāls atbalsts un ticība Ditas un Ingas spēkam un varēšanai.

P.S. – Jau februāra beigās sāksim izsūtīt pirmās sveces, kas ir dažādās krāsās un tiks nosūtītas pēc nejaušības principa. Uzzini, kāda nozīme ir sveču krāsai!

Balta – Tīrības un spēka simbols; sniedz vistīrāko enerģiju, palīdz palielināt iekšējos virzošos spēkus un modina visu labo, kas mājo cilvēka sirdī.

Melna – Izmanto rituālos, lai atklātu noslēpumus, meditācijās ar nolūku ienest gaismu neziņas un neizpratnes tumsā. Tā stabilizē un pamodina atbildības sajūtu.

Sarkana – Mīlestības, veselības simbols. Kaisles un seksuāla spēka krāsa. Sarkana svece dod enerģiju, atjauno spēkus, uzlabo pašsajūtu, rosina prāta mundrumu.

Rozā - Simbolizē mīlestību un panākumus. Palīdz rast piedošanu – piedot sev un citiem. Tā pamodina sirdsapziņu – aicina dzīvot tīri un ar godu.

Oranža - Prieka un radošas izpausmes simbols. Ja gaidi, kad nāks pazīšanās, kas vajadzīga darbā vai veselībā, tad oranžas krāsas svece būs īstā, kas to palīdzēs piesaistīt.

Dzeltena - Sveces liesmas krāsa, ar kuru var panākt meditatīvu stāvokli, tajā var redzēt savu vēlmju piepildījumu. Aizdzen bailes, nomierina dvēseli. Dod siltumu, mieru, labsajūtu.

Zaļa - Augšanas un attīstības svece. Stimulē pašapziņu. Piemīt atjaunojošs efekts, piesaista pārpilnību, palīdz rast risinājumu finansiāla rakstura problēmām.

Zila - Garīgās izpausmes simbols. Pamodina iekšējās uztveres spējas, atver apziņā lielāku uzticību apkārtējam. Parasti izmanto vieglas naudas piesaistīšanas rituālos.

Pelēka - Garīgās izpausmes simbols. Pamodina iekšējās uztveres spējas, atver apziņā lielāku uzticību apkārtējam. Parasti izmanto vieglas naudas piesaistīšanas rituālos.

Brūna - Neitrāla, piezemējoša krāsa un enerģija. Palīdz attīstīt vērīgumu un skaidrību. Tā ir Svētā Antonija krāsa, kurš aizsargā un atbalsta tos, kas meklē pazudušas lietas.

Violeta - Garīguma, varenības un varas, meistarības simbols. Atnes pacēlumu, panākumus un garīgu vēlmju sasniegšanas enerģiju. Meditējot palīdz gūt iekšēju mieru.

Negaidi pavasari! Piesaki kravu jau tagad un esi daļa no atbalsta projektam! #VedUnZiedo

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv