Vervo jaunumi

Lielgabarīta kravu pārvadājumi uz Skandināviju

Lielgabarīta kravu pārvadājumi uz Skandināviju

Transporta loģistikas ikdiena ir izaicinājumiem bagāta, un ar to saskaramies arī mēs, Vervo komanda. Spēja rast risinājumus, kas balstīti uz pieredzi un zināšanām, ir mūsu loģistikas speciālistu priekšrocība. Iegūto “know-how” veiksmīgi izmantojam, lai nodrošinātu uzņēmuma stabilu attīstību.

Mēs veicam visa veida kravu pārvadājumus, tajā skaitā arī lielgabarīta kravu pārvadājumus, kas ir īpaši iemīļoti Vervo komandā. Lielgabarīta kravu pārvadājumi prasa papildu uzmanību un zināšanas, līdz ar to arī rezultāts un klienta apmierinātība nes lielu gandarījumu par paveikto darbu.

Bet, kas ir lielgabarīta krava? Tā ir krava, kuras izmērs pārsniedz maksimāli pieļaujamo standarta izmēru. Šajā kategorijā var ietilpt tādas kravas, kā moduļu mājas, lauksaimniecības transports, rūpniecības iekārtas, konstrukciju elementi, vēja ģeneratori, degvielas cisternas- kā šajā gadījumā, un daudz kas cits.

Plānojot maršrutu, loģistikas speciālista uzdevums ir nodrošināt, lai pārvadājuma laikā nebūtu nekādu šķēršļu, kas aizkavētu piegādi – piemēram, zemi tilti, pārāk šauras ielas, elektrolīnijas, neērti krustojumi.

Mūsu kolēģi Igaunijā jeb “Vervo Eesti OÜ” nesen veica lielgabarīta kravas pārvadājumu no Igaunijas uz Norvēģiju. Šajā maršrutā – gan no Igaunijas, gan no Latvijas – ik nedēļu dodas 8 līdz 10 kravas automašīnas ar dažāda veida puspiekabēm, tajā skaitā platformas piekabēm un refrižeratoriem. Tas nozīmē, ka starptautiskie kravu pārvadājumi uz un no Norvēģijas notiek regulāri, ātri un ērti.

Nedrīkst aizmirst par to, ka Skandināvijas ziemeļu daļa ir kalnaināka, tāpēc, ja kravu piegāde ir uz vai no Norvēģijas ziemeļu daļas, pastāv risks saskarties ar ekstremāliem ceļa apstākļiem.

Ko ir vērts zināt, veicot lielgabarīta kravu pārvadājumus uz Skandināvijas valstīm?

• Lielgabarīta kravu pārvadājumiem ir nepieciešami precīzi kravas parametri – gabarītu izmērs un svars – jo pārvadātājiem jāplāno gan kravas iekraušana un izkraušana, kravas svara līdzsvarošana un precīzas dokumentācijas sagatavošanu.

• Transporta veida (autotransports, dzelzceļa, jūras vai gaisa transports) izvēle balstās uz kravas izmēriem un maršruta specifiku. Lielgabarīta kravu pārvadājumiem ar autotransportu nereti nepieciešams ari pavadošais transports, policijas eskorts vai cits spec-transports, kas ar gaismas signāliem brīdinās citus ceļu satiksmes dalībniekus.

• Vai jūsu lielgabarīta kravai ir atvēlēta pietiekami liela teritorija kravas iekraušanai vai izkraušanai? Šauri iebraukšanas ceļi un nepietiekami liela teritorija gan kavē darba gaitu, gan arī rada papildu sarežģījumus kravas autovadītājam.

• Veicot vērtīgas kravas transportēšanu, mēs iesakām veikt kravu apdrošināšanu. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piedāvā kravas apdrošināšanas pakalpojumu, tāpēc palīdzēsim ar jums piemērotākās apdrošināšanas polises izvēli.

Veicot lielgabarīta kravu pārvadājumus, piedāvājam kravas automašīnas, kas aprīkotas ar jūsu kravai atbilstošām tehnoloģijām. Sazinieties ar mums un mēs parūpēsimies par visu pārējo! Rakstiet uz e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet pa tālruņa numuru +371 67674570 vai piesakiet kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv