Vervo jaunumi

Būvniecības materiālu piegāde Rail Baltica būvniecības vietā ar Vervo Auto

Būvniecības materiālu piegāde Rail Baltica būvniecības vietā ar Vervo Auto

Rail Baltica – projekts, kas ar jaunas dzelzceļa infrastruktūras palīdzību savienos Poliju, Lietuvu, Latviju, Igauniju un Somiju. Pateicoties jaunajai dzelzceļa līnijai, gan pasažieru, gan starptautiskie dzelzceļa kravu pārvadājumi notiks daudz ātrāk un ērtāk.

Plānots, ka jau 2026. gadā Latvijā būs gatavi 4 moderni Rail Baltica 1435mm sliežu ceļi. Dzelzceļa līnijas būvniecība norisināsies vairākos posmos. Pašlaik viens no posmiem ir netālu no Satiksmes ministrijas ēkas un Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas (Lāčplēša iela – Gogoļa iela), kur būvniecība tika uzsākta 2021. gada pirmajā pusē.

Pagājušajā nedēļā transporta uzņēmums SIA “Vervo Auto” veica metāla cauruļu pārvadājumu no Šveices ar piegādi šajā vietā, izmantojot tenta puspiekabi. Šāda veida sauszemes kravu pārvadājumi ar autotransportu no Šveices uz Latviju ilgst vien 4 dienas.

Ņemot vērā, ka Rīgas centrā ir satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam, piegādes laiks un maršruts ir rūpīgi jāplāno, lai pārvadājums notiktu bez dīkstāvēm.

SIA “Vervo Auto” transporta menedžeris Aleksandrs Poļivoda komentē: “Kravu pārvadājumi ir ļoti nozīmīga sastāvdaļa būvniecības nozarē, un lepojamies, ka Vervo Auto ir daļa no tik vērienīga un globāla projekta.”

Turpinot par būvniecības nozari, A. Poļivoda visiem kravas saņēmējiem, kuri kā izkraušanas adresi ir norādījuši būvlaukumu, iesaka nodrošināt ērtu kravas automašīnas iebraukšanu/izbraukšanu teritorijā, kā arī no dubļiem un sniega attīrītu teritoriju, lai novērstu kravas auto iestigšanu.

Tāpat ir jāparūpējas par to, lai ir atbilstoša izkraušanas tehnika un vieta, kur izkraut kravu. Ja gadījumā klientam nav iekraušanas vai izkraušanas tehnikas, to nodrošina transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv