Vervo jaunumi

3 ieteikumi vieglo automašīnu transportēšanai

3 ieteikumi vieglo automašīnu transportēšanai

“Latvijas auto tirgū deficīts!” - tā pirms dažām dienām vēstīja Latvijas ziņu portāli. Gan lietotu, gan jaunu auto saloni esot tukši, un vidējais auto piegādes laiks esot 9-12 mēneši. Lai arī līdzīga situācija ir visā Eiropā, daudzi meklē risinājumu, noskatot pieejamos auto ārpus Latvijas, bet rodas jautājums - kā labāk veikt automašīnas piegādi?

Uztraukumam nav pamata – tā vietā, lai brauktu pakaļ jaunajam transportlīdzeklim, jūs varat ietaupīt savu laiku, izmantojot vienu no SIA Vervo piedāvātajiem pakalpojumiem – “Vieglo automašīnu transportēšana”.

Jau kopš 2008. gada nodrošinām visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Nodrošinām motociklu un vieglo automašīnu pārvadājumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Vieglo automašīnu transportēšana ir ātra, ērta un droša, un biežāk mūsu klienti izvēlas veikt automašīnu piegādes Eiropas robežās – uz un no Polijas, Vācijas, Itālijas.

Arī mūsu kaimiņvalstīs situācija ar automašīnu pieejamību ir līdzīga. Kāds no mūsu klientiem pagājušo gadu noslēdza ar lielu notikumu – SIA Vervo veica Range Rover Evoque piegādi no Austrijas uz Igauniju. Sauszemes kravu pārvadājumi no Austrijas uz Igauniju ilgst 4-5 dienas, un katru nedēļu šajā maršrutā kursē vismaz 6-7 transporta vienības – tāpēc Range Rover īpašnieks pie jaunā transportlīdzekļa tika vien pāris dienu laikā.

Vienā pārvadājuma reizē iespējams transportēt līdz 12 automašīnām. Uzzini vairāk šeit.

Lai nodrošinātu to, ka vieglo automašīnu transportēšana notiek bez starpgadījumiem, esam sagatavojuši 3 ieteikumus, ko ņemt vērā, veicot automašīnas piegādi.

1. Dokumenti

Pirms katra kravas pārvadājuma īpaši svarīgi ir sniegt precīzu informāciju par kravu. Tas ir attiecināms gan un kravas izmēriem – svaru, augstumu, garumu, platumu – gan uz adresēm, pasta indeksiem un citām svarīgām niansēm. Tiklīdz saprotat, ka esat kļūdījies attiecībā uz adresi vai arī auto izmērs ir mazliet citādāks, nekā minējāt sākumā – uzreiz informējiet par to loģistikas speciālistu! Pareizi aizpildīti dokumenti, tostarp CMR pavadzīmes, ietaupa jūsu laiku un finanses.

2. Kravu apdrošināšana

Transportējot vērtīgu kravu, kā šajā gadījumā – jaunu automašīnu – SIA Vervo iesaka veikt papildus kravas apdrošināšanu, pasargājot sevi no finansiāliem zaudējumiem. Ja vēl nekad iepriekš neesat apdrošinājis kravu, tad sazinieties ar mums! Mūsu loģistikas speciālisti palīdzēs nokārtot apdrošināšanas formalitātes.

3. Kravu izsekošana

Iespējams, kādam šķiet, ka šis pakalpojums ir lieks, taču mēs gan tam nepiekrītam. Kravu izsekošana nodrošina 100% pārliecību, ka ar jūsu kravu viss ir kārtībā. Piesakot kravu izsekošanas pakalpojumu, jūs redzēsiet sava telefona ekrānā kravas reālo atrašanās vietu.

Vieglo automašīnu transportēšana ir mūsu ikdiena – uzticiet sava auto piegādi mums! Sūtiet kravas pārvadājuma pieteikumu e-pastā: info@vervo.lv, zvaniet +37167674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv