Vervo jaunumi

Kā “Vervo” komandai veicās šī gada pēdējā spēlē?

Kā “Vervo” komandai veicās šī gada pēdējā spēlē?

Gadu "Vervo" basketbola komandai neizdevās noslēgt uz pozitīvas nots, jo agrajā svētdienas spēlē tika atzīts BK "Narm" pārākums ar rezultātu 79:84. Tagad "Vervo" priekšā vairāku nedēļu pauze, lai labāk varētu sagatavoties sezonas turpinājumam.

Visai nesekmīgi "Vervo" iesāka pirmās minūtes, jo punktus izdevās gūt krietni retāk nekā pretinieki. Ceturtdaļas vidū tablo vēstīja par 7:21, tomēr vīri saņēmās, sākot deldēt deficītu. Gūstot deviņus punktus pēc kārtas, "Vervo" izlīdzināja rezultātu, bet puslaika pārtraukumā komanda devās ar punkta deficītu – 44:45.

Pēc pārtraukuma "Vervo" vairāk nepieļāva lielus izrāvienus no "Narm" puses, tomēr arī "Vervo" neizcēlās ar lielu punktu daudzumu pēc kārtas. Ritot minūtei pēc minūtes, kļuva skaidrs, ka viss izšķirsies pēdējā ceturtdaļā. Izšķirošajā desmitminūtē "Narm" izvirzījās dažu punktu vadībā, kas ceturtdaļas vidū bija pieci punkti, un, lai gan mīnusi nebija lieli, "Vervo" nespēja salauzt spēles gaitu.

Produktīvākais "Vervo" komandā bija Jānis Dumburs, kurš guva 31 punktu un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva piecas rezultatīvas piespēles, ar 17 punktiem izcēlās Alfrēds Rozentāls, bet 14 guva Elvijs Ozoliņš.

Pēc pirmajām sešām spēlēm "Vervo" kontā divas uzvaras un četras neveiksmes. Nekas nav zaudēts, un mūsu atbalsts būs vitāli svarīgs vīriem 2022. gadā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv