Vervo jaunumi

White glove service jeb balto cimdu serviss - Luksus kravu pārvadājumi.

White glove service jeb balto cimdu serviss - Luksus kravu pārvadājumi.

Līdzīgi kā lidojumiem mēs varam iegādāties ekonomiskās vai biznesa klases biļetes, arī kravu pārvadājumos ir šāda veida izvēles iespējas jeb papildu ērtības, un kravu pārvadājumu nozarē to sauc: “white glove service” jeb balto cimdu piegāde. Tas ir augstākās klases pakalpojums, kas prasa īpašas rūpes un papildu uzmanību, un ir pielāgots specifiskām klienta vēlmēm, sākot no kravas iekraušanas un beidzot ar produkta izkraušanu, izpakošanu, montāžu un pat gružu izvešanu.

Kas maksā, tas pasūta mūziku.

Balto cimdu serviss jeb white glove service ir papildu pakalpojums un tas atšķiras no standarta kravu piegādēm. Ja standarta kravu pārvadājumi tiek veikti no durvīm līdz durvīm, tad, izmantojot white glove service jeb balto cimdu servisu, klients var nedarīt neko – krava tiks izpakota, uzstādīta un tā būs gatava lietošanai. Šāda veida kravu pārvadājumi tiek realizēti ar uzticamākajiem un profesionālākajiem autovadītājiem un papildu personālu, kuri pārzina visus drošības pasākumus un laba servisa etiķeti, lai tas atbilstu klienta vēlmēm.

Kravu pārvadājumi, izmantojot balto cimdu servisu, ir izaicinoši un prasa lielu uzmanību. Loģistikas speciālistam ir jābūt pārliecinātam un gatavam, ka tiks nodrošināta augstākās kvalitātes piegāde, lai vai kas. Ja kravu pārvadājumi ir, piemēram, Eiropas robežās, tad ir jābūt garantijai, ka sauszemes autotransports nonāks galamērķī precīzi laikā, neskatoties uz sastrēgumiem vai citiem traucējošiem apstākļiem. Ir jādara viss, piemēram, jānolīgst papildu šoferi, ja nepieciešams, vai jāsagatavojas plānam B, lai kravas piegāde būtu nevainojama un klients būtu apmierināts.

Tāpat ir jārēķinās ar papildu saziņu, jo šādi kravu pārvadājumi ietver īpašas vēlmes un prasības no klienta, kas ir jāievēro. Visa pārvadājuma laikā ir nepieciešams uzturēt nevainojamu komunikāciju ar visām iesaistītajām personām.

Kāda veida kravām ir piemērots white glove service jeb balto cimdu serviss?

Līdzīgi kā ar kravas izsekošanu un kravas apdrošināšanu, arī šo servisu izmanto privātpersonas un uzņēmumi, kam jāpārvadā tādi produkti, kā piemēram:

- Vērtīgi mākslas darbi

- Trausla un viegli plīstoša krava

- Ekskluzīva sadzīves tehnika

- Medikamenti

- Dārgas elektriskās iekārtas

- U.c.

Kam uzticēt šāda veida kravas piegādi?

Klientam, kuram nepieciešams transportēt vērtīgu kravu, vispirms ir jāpārliecinās par transporta un loģistikas uzņēmuma uzticamību un reputāciju. Loģistikas speciālistam ir nepieciešama zināšanas un pieredze white glove service jeb balto cimdu servisa veikšanā. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ir veicis šāda veida kravas piegādes, tāpēc varam izcelt mūsu pieredzi, plašo sadarbības partneru loku un pakalpojuma kvalitāti.

White glove service jeb balto cimdu serviss ir:

• Kravas piegādes, kas ietver papildus montāžu un uzstādīšanu, vai tieši pretēji – kravas demontāžu.

• Kravas stāvokļa pārbaudes pirms un pēc pārvadājuma.

• Kravas piegādes uz noliktavu - ar preces novietošanu tai speciāli atvēlētā vietā un, iespējams, pat ar papildus apsardzi.

• Atbilstoša kravas iepakošana, izmantojot koka kastes, putuplastu, burbuļplēvi un citus materiālus, lai krava pārvadājuma laikā būtu aizsargāta pret mitrumu un bojājumiem.

• Apmācīts personāls, kuri nodrošina augstākās kvalitātes piegādi un, piemēram, iekārtas uzstādīšanu.

Kāpēc izmantot white glove service jeb balto cimdu servisu?

- Izcila klientu apkalpošana, nodrošinot nevainojamu komunikāciju un pielāgošanos visām klienta vēlmēm.

- Augsts drošības līmenis, jo tiek izmantoti kvalitatīvi iepakojuma materiāli un labākie speciālisti visā apstrādes un pārvadājuma laikā.

- Laiks un sirdsmiers. White glove service ietver sevī pakalpojumus, par ko standarta piegādē atbildīgs ir klients – piemēram, iekārtas uzstādīšana vai gružu izmešana. Ar šo pakalpojumu jūs varat simtprocentīgi atdoties sava uzņēmuma attīstībai, nedomājot par kravas piegādi.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina pilna spektra loģistikas pakalpojumus! Ja jums nepieciešami vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi, sazinies ar muums jau tagad! Raksti e-pastu uz info@vervo.lv, zvani pa tālr. nr. +371 67674570 vai piesaki kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv