Vervo jaunumi

Latviets esmu, latviets būšu, latviets mūžam palikšu

Latviets esmu, latviets būšu, latviets mūžam palikšu

Ir Latvijas dzimšanas diena, un tam par godu apkopojām transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo darbinieku mīļākās lietas par Latviju. Šajā rakstā atradīsiet gan klasiskas vērtības, gan varbūt kaut ko sen aizmirstu vai jaunu. Varbūt iedvesmosies un noskatīsies kādu latviešu filmu vai iegādāsies produktu no latviešu ražotājiem. Kas mēs, Vervo kolektīvs, esam?

Lielākā daļa no mums jau kļuvuši par rīdziniekiem, kaut par savām dzimtajām pusēm sauc – i’ Jelgavu, i’ Valmieru, i’ Bausku, Ērgļus, Jūrmalu, Dobeli, Limbažus, Saldu, Rēzekni un Ogri, pārstāvot visus Latvijas novadus.

Lai arī cik jauki ir ceļojumi uz Spāniju vai slēpošanas kūrortiem Austrijā, arī tepat Latvijā ir burvīgas pilsētas, kur pavadīt nedēļas nogales. Uz jautājumu - “Kāda ir tava mīļākā vieta Latvijā”, lielākā daļa darbinieku atbildēja – “mājās, pie ģimenes”, taču neizpalika arī konkrētas pilsētas- Sigulda, Cēsis, Jelgava, Rīga, Valmiera un piejūras pilsētas – Liepāja, Roja, Tūja, Jūrmala.

Tāpat arī noskaidrojām mīļākos ražotājus Latvijā, kuru produkcija ir īpaši iemīļota mūsu kolēģu lokā. TOP 3 ražotāji bija Laima, Stenders un Madara. Tam sekoja Ādažu čipsi, Amoralle, Dobeles dzirnavnieks, Dimdiņi un citi.

Un kas būtu Latvija bez izcilām personībām, ar ko lepoties? Vai varat uzminēt, kurš ieņēma pirmo vietu? Bez šaubām – Raimonds Pauls ir personība, ar ko Vervo darbinieki lepojas visvairāk. Neatpaliek arī dziedātājs Renārs Kaupers un radio persona Baiba Sipeniece-Gavare. Mēs lepojamies arī ar sportistiem – K.Porzinģi, E.Merzļikinu, M.Briedi un K.Skrastiņu.

Protams, ka par mīļāko latviešu filmu mūsu kolektīvā nav šaubu – tā ir leģendārā Limuzīns Jāņu Nakts Krāsā, ka arī jau mūsdienu filmas: Dvēseļu Putenis un Kriminālās Ekselences Fonds. Un, ja mums būtu ļauts šos svētkus nosvinēt kopā, DJ būtu lieks, jo mūsu dziesmu izlase ir vērtējama uz 10 ballēm. TOP 1 ir klasika: Saule, Pērkons, Daugava (M.Brauns), tam seko Prāta Vētra ar 7 dažādām dziesmām, taču favorīts ir skaidrs: Debesis Iekrita Tevī (ft. Musiqq). Un trešo vietu ieņem Ozols ar dziesmām Stils un Rajons.

Bet tas nav viss! Dodies uz mūsu Facebook lapu, lai redzētu visas mūsu atbildes. Atradīsiet gan dziesmas, gan filmas, gan arī ražotājus, kas tīkami ikvienam.

Daudz laimes, Latvija!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv