Vervo jaunumi

Medicīnas preču pārvadājumi. Kvalitāte, ātrums un precizitāte.

Medicīnas preču pārvadājumi. Kvalitāte, ātrums un precizitāte.

Jau vairāk nekā 13 gadus transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus, tajā skaitā arī kravām, kam nepieciešama temperatūras kontrole. Visbiežāk tie ir pārtikas produkti (augļi, gaļa, piena produkti) un medicīnas preces (reaģenti, vakcīnas un citi medikamenti). Medicīnas preču pārvadājumi nereti sastāv no vērtīgām kravām, tāpēc pārvadājumi prasa īpaši lielu rūpību, uzmanību un zināšanas.

Pastāstīsim par vienu no mūsu pārvadājumiem, kurā tiek transportēti ķīmiskie reaģenti, kas paredzēti dažādu medicīnisko analīžu veikšanai. Šādu preču uzglabāšanas temperatūra ir vismaz -20 grādi pēc Celsija skalas, un to var nodrošināt nevis refrižeratora piekabe, kā pierasts uzskatīt, bet gan speciālas aukstuma kastes, kurās atrodas sausais ledus. Kastes iespējams pārvadāt gan tenta puspiekabēs, gan mikroautobusos, gan citos transportlīdzekļos. Ņemot vērā, ka sausais ledus ļoti ātri iztvaiko – aptuveni 5kg/diennaktī – ir rūpīgi jāizplāno maršruts un jāizvērtē izvēlētais transports.

Medicīnas preču transportēšana

Medicīnas preču transportēšanas optimālais pārvadājuma ilgums ir līdz 5 dienām – lai nodrošinātu noteikto temperatūru visa pārvadājuma laikā. Ja gadījumā pārvadājums pārsniedz 5 dienas, tad ir jābūt drošam, ka medicīnas krava ir uzticēta zinošam un pieredzējušam loģistikas speciālistam, kurš spēs noorganizēt sausā ledus papildinājumu maršruta pusceļā.

Ja medicīnas preču pārvadājumi ir no Ķīnas vai uz ASV, tad jūras kravu pārvadājumi vai dzelzceļa kravu pārvadājumi nebūs piemērots risinājums, jo tie prasa pārāk daudz laika. Šādā situācijā optimālākais variants ir avio kravu pārvadājumi, kas nodrošinās medicīnas preču piegādi īsākajā termiņā.

Transporta un loģistikas uzņēmumā SIA Vervo medicīnas preču pārvadājumi tiek veikti tikai uzticamu, zinošu un pieredzējušu šoferu pavadībā, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu kravas piegādi ātri, droši un ērti. Lai būtu 100% pārliecība, ka krava galamērķī ir nogādāta tādā pat kvalitātē, kādā to iekrāva, klients var piestiprināt pie savas kravas tā saucamo šokeri jeb triecienu indikatoru. Tā ir uzlīme, kas garantē kontroli pār kravas novietojumu. Ja krava tiek sagāzta, šokeris iedegas sarkanā krāsā.

Papildu pakalpojumi, ko iesakām medicīnas preču transportēšanai

• Kravas izsekošana

Kravas izsekošanas pakalpojums ir ērti izmantojams un īpaši piemērots ne tikai vērtīgām kravām, bet arī kravām ar temperatūras vai mitruma kontroli. Piesakot kravas izsekošanas pakalpojumu, jums tiks piešķirta unikāla un droša tīmekļa saite, kurā varēsiet vērot, kur atrodas jūsu krava tieši tagad. Papildu tam ir iespēja redzēt temperatūru un mitruma līmeni. Uzzini vairāk >>

• Kravas apdrošināšana

Lai kā mums gribētos kontrolēt visus loģistikas procesus, mēs nevaram ietekmēt ārējos apstākļus, kā piemēram, dabas stihijas vai nelaimes gadījumus, kuru laikā krava var tikt bojāta. Apdrošinot kravu, jums ir garantēta 100% drošības sajūta – gadījumā, ja krava pārvadājuma laikā tiks bojāta, jūs atgūsiet finansiālos zaudējumus. Uzzināt vairāk >>

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv