Vervo jaunumi

Ar katru kravu Februārī Jūs ziedojat jauniešiem. Uzzini – kā!?

Ar katru kravu Februārī Jūs ziedojat jauniešiem. Uzzini – kā!?

Pavisam nesen Vervo darbiniekiem jautājām – “Kurš 2021. gadā ir ziedojis?”. Roku pacēla lielākā daļa, lai gan patiesībā tā bija jāceļ mums visiem. Ziemassvētkos dāvinājām sveces klientiem un sadarbības partneriem, tādā veidā ziedojot projektam “Grupu māja neatkarīgai dzīvei”. Turpinot iesākto, arī februārī palīdzēsim sasniegt projekta mērķi, taču šoreiz ziedojuma summu noteiksiet Jūs.

Vairāk par projektu

Ja sekojat līdzi mums sociālajos tīklos, tad noteikti esat manījuši, ka 2021. gada rudenī bijām ciemos pie organizācijas „Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi”, kas šobrīd aktīvi strādā pie projekta “Grupu māja neatkarīgai dzīvei”. Projekta mērķis ir uzlabot dzīves kvalitāti jauniešiem ar smagiem fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem. Līdz ko būs savākti visi nepieciešamie līdzekļi, organizācija varēs pabeigt grupu mājas būvniecību, kur šie jaunieši varēs pilnvērtīgi dzīvot, mācīties un pēc savām spējām - strādāt.

Iespējams, jautāsiet – kāpēc sveces?

Sveču liešana notiek projekta “Grupu māja neatkarīgai dzīvei” ietvaros. Pirmkārt, tā ir attīstoša aktivitāte jauniešiem – lauzt parafīna plāksnes un likt gabaliņu pa gabaliņam sveces formā nav nemaz tik viegli, kā izklausās, turklāt tas attīsta motorikas spējas un nomierina. Otrkārt, sveču pārdošana palīdz vākt līdzekļus galvenajam mērķim – grupu mājai.

Kā Tu vari ziedot?

Zīmīgi, ka šo akciju izvēlējāmies sākt tieši februārī – sveču mēnesī, kad, pēc latviešu tradīcijām, katrā mājā jāiededz svece, lai vairotu gaismu un pozitīvu enerģiju.

Esam nolēmuši dāvināt sveci katram, kurš februārī veiks vietējos vai starptautiskos kravu pārvadājumus. Šī svece tiks iegādāta no organizācijas “Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi”, un kalpos kā ziedojums lielajam mērķim – grupu mājai, lai jaunieši ar fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem varētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un saņemt kvalitatīvu aprūpi.

Marta sākumā veiksim apkopojumu, lai varētu nogādāt sveces pie Jums!

Piesaki savu kravu pārvadājumu jau laicīgi – info@vervo.lv vai aizpildi pieteikuma formu šeit: ej.uz/uzzinicenu

Ja neved kravas, bet vēlies ziedot

Ja gadījumā seko Vervo, taču šobrīd neplāno veikt vietējos vai starptautiskos kravu pārvadājumus, neķer kreņķi – ziedot organizācijai vari arī ārpus Vervo akcijas.

Pasūtīt sveces vari šeit:

- rakstot e-pastu: inga.skestere@lkndz.lv

- sazinoties ar viņiem Facebook: https://www.facebook.com/homelkndz/

Atbalstīt projektu finansiāli vari šeit:

- “Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi” Biedrība

Reģ.nr. 40008150439

Konts: LV36HABA0551043713971

- PayPal: lkndz@lkndz.lv

- Ziedot.lv: https://www.ziedot.lv/miljons-svecu-grupu-majai-3925

Vairāk par projektu:https://www.youtube.com/watch?v=L0hV_gjEVwc

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv