Vervo jaunumi

Kā sestdien veicās "Vervo" basketbola komandai?

Kā sestdien veicās "Vervo" basketbola komandai?

"Vervo" basketbola komanda Olybet basketbola līgas Izaicinājuma kausa sezonas trešajā mačā nenoturēja 16 punktu pārsvaru un piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pret "Plēsoņām" ar rezultātu 57:58.

Pirmajās spēles minūtēs iniciatīva piederēja "Vervo", kas ar labāku precizitāti realizēja metienus, un tas ceturtdaļas vidū deva 12:4 vadību. Atlikušajā piecminūtē "Vervo" punktus neguva, un "Plēsoņas" pietuvojās līdz punktam. Otrajā ceturtdaļa "Vervo" handikaps atkal pieauga, puslaika pārtraukumā dodoties ar 34:26 vadību.

Pēc pārtraukuma viss gāja uz augšu, un "Vervo" guva desmit punktus pēc kārtas, kas deva lielāko pārsvaru mačā jeb 16 punktus. Prieki gan nebija ilgi, jo handikaps sāka rukt, metienus neizdevās iemest, līdz ar to pirms ceturtās ceturtdaļas bija vairs tikai +4.

Ceturtdaļu ievadi "Vervo" bija labāki, bet ne noslēdzošās, tomēr plusi bija tik un tā. Ceturtdaļas vidū "Plēsoņas" uzsāka desmit punktu izrāvienu, kas mainīja visas spēles gaitu, jo komanda aizgāja pa priekšu, bet "Vervo" līdz galam pretiniekus saķert vairs neizdevās, tādējādi piedzīvojot otro neveiksmi šosezon.

Edgars Burkevics bija rezultatīvākais "Vervo" spēlētājs ar 17 punktiem, savukārt Valters Priede guva 16 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. Vēl desmit gūto punktu robežu sasniedza Alfrēds Rozentāls – 14 punkti un 10 bumbas zem groziem.

Šajā nedēļā komandai ir plānota spēle pret "Jēkabpili/Ošukalnu”, taču jāseko līdzi jaunajiem ierobežojumiem, jo, iespējams, gaidāmās spēles tiks pārceltas. 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv