Vervo jaunumi

"Vervo" basketbola komanda gatava iekarot jaunas virsotnes!

"Vervo" basketbola komanda gatava iekarot jaunas virsotnes!

Šķita, ka tas nekad nepienāks, tomēr tas brīdis ir pavisam tuvu – jau šajā nedēļas nogalē sāksies jaunā Olybet basketbola līgas sezona, kas nozīmē, ka laukumā atgriezīsies arī "Vervo" komanda! Šosezon klubs startēs Izaicinājuma kausā jeb otrajā spēcīgākajā līgā.

Atgriezīsimies 2020. gada vasarā – tolaik vēl "Vervo" spēlēja 3. līgā, un jūlijā komanda cīnījās par zelta medaļām pret "Plēsoņām". Ļoti aizraujošā duelī "Vervo" triumfēja, nopelnot tiesības startēt līgu augstāk jeb Izaicinājuma kausā. Šī opcija tika izmantota, taču pagājušajā sezonā izdevās aizvadīt tikai vienu maču, jo mēs jau visi zinām, kas sākās.

Praktiski gads ir aizritējis, bet "Vervo" apņēmība nav mazinājusies, par ko liecina jaunās sezonas sastāvs. Komandas pieteikumā šobrīd ir 11 spēlētāji – Edgars Bogdanovs, Edgars Burkevics, Jānis Dumburs, Kristaps Eda, Andris Kleša, Matīss Mamedovs, Elvijs Ozoliņš, Valts Priede, Alfrēds Rozentāls, Toms Roziņš un Kārlis Vārtiņš. Lai gan sastāvs palicis mazāks nekā pirms gada, visi galvenie spēki ir ierindā.

"Vervo" komanda aktīvi gatavojas jaunajai zāles basketbola sezonai, piedaloties Latvijas basketbola savienības (LBS) rīkotajās 3x3 basketbola sacensībās "Top Gun". Mazāk kā pirms nedēļas notiekošajās sacensībās tirdzniecības centrā "Akropole", kurā tika noskaidrota sezonas čempione, Kleša, Priede, Rozentāls un Roziņš aizvadīja trīs cīņas, no grupas ārā neizkļūstot.

Jau šo sestdien jeb oktobra otrajā dienā "Vervo" aizvadīs sezonas pirmo maču, tiekoties ar "Moduls Engineering". Pretinieku sastāvā ir vairāki zināmi uzvārdi, taču kopumā pašlaik par spēku ir grūti spriest, taču skaidrs ir viens – "Vervo" ies tikai un vienīgu uz uzvaru! Spēles sākums 2. oktrobrī, plkst. 16:00 LSPA zālē.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv