Vervo jaunumi

Daudz laimes, Vervo!

Daudz laimes, Vervo!

Jau kopš 2008. gada transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo komanda nodrošina augstas kvalitātes kravu pārvadājumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Šī gada 13. augustā, piektdienā Vervo svinēja 13 gadus un tā bija ne tikai veiksmīga, bet arī jautra diena. Vervo komanda šo gadu laikā ir augusi, un šī diena tika atzīmēta, saliedējoties kopīgā golfa spēlē Reiņa trasē un saskandinot glāzi dzirkstošā pie svētku kūkas.

SIA Vervo uzņēmumu raksturo vārds “attīstība”, un arī katrs uzņēmuma komandā ir vērsts uz sevis pilnveidošanu un attīstību. Lielākā daļa nekad iepriekš nebija spēlējusi golfu, tāpēc kolēģi ar prieku izaicināja sevi, sacenšoties savā starpā. Visi vienbalsīgi šo piedzīvojumu atzina par ļoti jautru un saliedējošu, dažiem pat mainījās priekšstats par golfa spēli, kas iepriekš no malas licies ne pārāk interesants.

Viena no SIA Vervo vērtībām ir darbinieki, tāpēc uzņēmuma īpašnieki Māris Dreimanis un Aija Bērziņa teic lielu paldies katram no Vervo komandas – par iesaistīšanos Vervo attīstībā. Paldies arī Vervo klientiem un sadarbības partneriem!

Loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska Vervo komandā ir jau gandrīz kopš uzņēmuma pirmsākuma, tāpēc viņa pastāstīja par uzņēmuma attīstību no darbinieces skatu punkta: “Vervo ir audzis gan fiziski, gan garīgi. Katra kļūda tiek ņemta vērā, analizēta, līdz ar to katrs nākamais solis tiek veikts pārdomāti. Mērķi un ambīcijas aug katru dienu, un tas palīdz noturēt augošo līkni.” Vita stāsta, ka sākotnēji komanda ir bijusi maza, tāpēc katrs strādāja par sevi, taču nu visi strādā kā spēcīga komanda. Vita komandu raksturo kā Šveices pulksteņa mehānismu – lai kustība neapstātos, katram ir jāveic sava darbība. Jautājot Vitai, ko viņa novēl Vervo 13. dzimšanas dienā, viņa saka: “Turpināt nebaidīties no lielām lietām, jo veiksmīgi cilvēki nebaidās izvirzīt augstus mērķus. Jo augstāku latiņu mēs paši uzliksim, jo ātrāk sasniegsim mērķi!”

Daudz laimes, Vervo!

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv