Vervo jaunumi

Laiks ir nauda – ar Vervo Jūs ietaupīsiet abus!

Laiks ir nauda – ar Vervo Jūs ietaupīsiet abus!

SIA Vervo ir pilna spektra transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus. Kopš 2008. gada SIA Vervo ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk nekā 8000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot visu veidu kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm.

Mūsu piedāvātie pakalpojumi

Ja Jums ir krava, ko nepieciešams transportēt no punkta A līdz punktam B – tad Jūs esat nonācis īstajā vietā. SIA Vervo komandā ir zinoši un pieredzējuši speciālisti, kuri ir veikuši visa veida kravu piegādes, sākot no saliktu kravu komplektēšanas un beidzot ar nestandarta izmēra kravu transportēšanas. Uzticot savu kravu mums, Jūs tiksiet pie bezmaksas konsultācijas, kuras laikā vienosimies par izdevīgāko maršrutu, atbilstošāko transporta veidu un drošāko kravas iekraušanu un izkraušanu. Ja nepieciešami kravu pārvadājumi uz Krieviju vai no Ķīnas un ASV – arī par to nav jāraizējas, jo SIA Vervo piedāvā muitas brokeru pakalpojumus, maksimāli atvieglojot Jūsu muitas procedūras.

Jūs esat mūsu prioritāte

Viena no SIA Vervo priekšrocībām ir prasme vienkāršot sarežģītus loģistikas procesus. Bieži vien klienti, kuri apņemas paši organizēt savu kravu pārvadājumu, jo “tā būs lētāk”, beigu beigās patērē daudz vairāk laika, enerģijas un, galvenokārt, arī finanses! Sadarbojoties ar mums, Jums nebūs jāpavada laiks, pašam meklējot transportu, plānojot maršrutu vai domājot – kādi dokumenti nepieciešami!? Par to visu parūpēsimies mēs! No Jums tikai nepieciešams precīzs kravas apraksts un informācija par iekraušanas un izkraušanas vietām. SIA Vervo sadarbības partneri atrodas visā pasaulē, tāpēc varat būt droši – mums ir izdevīgi maršruti, ērtas noliktavas un atbilstoša iekraušanas un izkraušanas tehnika.

Ātri, droši un ērti kravu pārvadājumi

Lai pieteiktu kravu pārvadājumu, esam izstrādājuši vairākus veidus, kas pielāgoti visiem klientiem. Zvaniet pa tālr. nr. +371 67674570, rakstiet e-pastu: info@vervo.lv, aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā vai piesakiet kravu kādā no mūsu sociālo tīklu platformām: Facebook, Instagram, Telegram u.c.! Katram klientam tiek piešķirts savs loģistikas menedžeris, kurš stundas laikā ar Jums sazināsies par sadarbības iespējām.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv