Vervo jaunumi

Vervo konkursa uzvarētājs

Vervo konkursa uzvarētājs

Beidzot pienācis ilgi gaidītais augusts, kurā paziņojam par vienu laimīgo, kurš savā īpašumā saņems Vervo kravas auto modelīti! Laimīgā loze tika Ģirtam! Šodien Vervo konkursa uzvarētājs savu dienu sāka, saņemot Vervo kravas auto modelīti.

Kā izrādās, Ģirts pats strādā par kravas auto šoferi, tāpēc tas bija vēl jo īpašāk. Iepazīstot konkursa laimētāju tuvāk, uzzinājām, ka viņš ir no Milzkalnes un ik pa laikam piedalās dažādos konkursos. Ģirts, kā stāsta, parasti neko nelaimē, taču šoreiz ļoti turējis īkšķus par Vervo konkursu.

Jautājot, kur viņš novietos Vervo kravas modelīti, viņš atbild: “Sākumā redzamā vietā, bet pēc tam ar to spēlēsies mana meita, kurai tagad ir viens gadiņš!”.

Pirms atdevām Ģirtam dāvanu, kravas mašīnas piekabe tika piepildīta ar pārsteigumu – īpaši gardu Vervo marcipānu, ko vēlāk baudīs Ģirts ar savu ģimeni.

Vervo komanda saka lielu paldies ikvienam, kas piedalījās konkursā! Jūs bijāt tik daudz, tik aktīvi un pacietīgi! Paldies! 

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv