Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz un no Itālijas

Kravu pārvadājumi uz un no Itālijas

Itālija – tie ir Alpu kalni, vēsturiskās šaurās ieliņas, gardākās picas, siers un vīns. Tā ir valsts Eiropas dienvidos un tās lielākā daļa atrodas Apenīnu pussalā, ko apskalo Vidusjūra. Itālija ir nozīmīgs Latvijas ārējās tirdzniecības partneris, īpaši importā – 2020. gadā Itālija ierindojās 9. vietā importā, apsteidzot Zviedriju. Itālija robežojas ar Austriju, Franciju, Šveici un Slovēniju, kā arī divām pundurvalstīm – Vatikānu un Sanmarīno. Ik nedēļu maršrutā Itālija – Latvija dodas vismaz 20 transporta vienības ar visa veida kravām, ko nodrošina transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo.

Kravas transportēšana uz Itāliju

Starptautiskie kravu pārvadājumi uz Itāliju pamatā tiek veikti, izmantojot sauszemes autotransportu. SIA Vervo loģistikas menedžeri ir izstrādājuši labākos maršrutus gan uz Itālijas ziemeļiem, gan dienvidu daļu, tāpēc kravu pārvadājumi ir ne tikai ātri, bet arī par izdevīgu cenu. Gadījumos, kad nepieciešami kravu pārvadājumi apjomīgām kravām, izdevīgs variants ir jūras kravu pārvadājumi, ko veicam uz un no lielākajām Itālijas ostām, kā piemēram, Dženovas, Triestes un Taranto ostām. Savukārt, ja ir nepieciešama ekspress kravu piegāde uz Itāliju, SIA Vervo piedāvā avio kravu pārvadājumus uz un no Itālijas lielākajām lidostām. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus – tajā skaitā salikto kravu pārvadājumus, lielgabarīta un bīstamo kravu pārvadājumus, kā arī kravu piegādes, kur nepieciešama īpaša temperatūras kontrole.

Biežāk transportētās preces no Itālijas uz Latviju un otrādi

Itālijas galvenās rūpniecības nozares ir mašīnbūve, pārtikas rūpniecība un tekstilrūpniecība, tāpēc populārākās importa preces ir dažāda veida mehāniskās iekārtas, arī automašīnas, piemēram, Fiat un Alfa Romeo, elektriskās iekārtas un pārtikas produkti – vīns, etiķis un miltu izstrādājumi. Tāpat no Itālijas uz Latviju transportē tekstilrūpniecības preces jeb visa veida apģērbu. Kravu pārvadājumi no Itālijas uz Latviju visbiežāk sastāv no mehānismiem, elektriskajām iekārtām un koka izstrādājumiem, piemēram koka paletēm, tāpat arī kūdras, stikla šķiedras un kviešiem, rudziem.

Cik dienās var veikt kravu pārvadājumu uz Itāliju un atpakaļ?

Kravu pārvadājumi uz un no Itālijas ilgst aptuveni 3-7 dienas, un tas ir atkarīgs no tā, vai kravas iekraušanas vai izkraušanas vieta atrodas Itālijas ziemeļos vai dienvidos. Papildu tam, kravu piegādes laiku ietekmē citi ārējie apstākļi, kā piemēram, sezona, laikapstākļi, ceļa remonti un sastrēgumi. Arī kravu pārvadājumu cenas no Itālijas būtiski ietekmē sezona – piemēram, vasaras mēnešos ir novērots cenu kritums salīdzinājumā ar ziemas mēnešiem.

SIA Vervo sadarbības partneri atrodas lielākajās Itālijas pilsētās, tāpēc varam noorganizēt kravu pārvadājumus no jebkuras vietas līdz pat Jūsu durvīm (door-to-door). Ja Jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi uz vai no Itālijas, sazinieties ar SIA Vervo loģistikas menedžeri, lai noskaidrotu precīzus kravu piegādes laikus uz vai no Itālijas ziemeļiem vai dienvidiem. Ar mums sazināties varat trīs veidos: zvanot pa tālr.nr. +371 67674570, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Arrivederci! Uz tikšanos nākamajā kravu pārvadājumā!

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv