Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz un no Vācijas

Kravu pārvadājumi uz un no Vācijas

Vācija daudziem asociējas ar alus cienītāju pasākumu “Okotberfest”, kalnu kūrortiem un pompozajiem Ziemassvētku tirdziņiem, taču tas nebūt nav viss. Vācija atrodas Eiropas sirdī un, pēc iedzīvotāju skaita, tā ir lielākā valsts Eiropas Savienībā, ar jaunākajām tehnoloģijām un augsti kvalificētu darbaspēku. Saistībā ar Latviju, Vācija ir viens no nozīmīgākajiem partneriem Latvijas ārējā tirdzniecībā, 2020. gadā ierindojoties 2. vietā importā un 4. vietā eksportā starp citiem ārējās tirdzniecības partneriem.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ik nedēļu veic vismaz 20 kravu pārvadājumus maršrutā Latvija-Vācija, pārsvarā izmantojot sauszemes autotransportu. Vācijai ir ne tikai pateicīga atrašanās vieta, bet arī labi izveidota iekšējā infrastruktūra, tostarp lielās automaģistrāles, tādā veidā tiek atviegloti kravu pārvadājumi uz Vāciju, no Vācijas, kā arī tranzītā caur Vāciju.

Kravu pārvadājumi uz Vāciju biežāk notiek izmantojot sauszemes ceļus, bet iespējams izmantot arī lidostas un, īpaši, jūras ostas. Lielākā Vācijas osta atrodas Hamburgā, kas ierindojas trešajā vietā Eiropā, savukārt otra lielākā ostas pilsēta Vācijā ir Brēmene. Savukārt, lielākās Vācijas lidostas, kas veido būtisku ekonomisko savienojumu ar pārējo pasauli, atrodas Frankfurtē un Minhenē.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo var noorganizēt jebkādu transportēšanas veidu uz un no Vācijas – ņemot vērā kravas specifiku un klienta vēlmes un vajadzības.

Vācija ir viena no pasaules lielākajām ražotājvalstīm, īpaši izceļot automobiļu rūpniecību un elektropreču rūpniecību, tāpēc ir gandrīz pašsaprotami, ka populārākās importa preces no Vācijas uz Latviju ir mehānismi un elektroiekārtas. Turpretī, no Latvijas uz Vāciju bieži transportē lauksaimniecības un pārtikas preces, tāpat arī koksnes un augu izstrādājumus.

Kravu pārvadājumi uz Vāciju un no Vācijas vidēji ilgst aptuveni 3-4 dienas vienā virzienā, taču piegādes laiki var mainīties, ņemot vērā ārējos apstākļus – kravas iekraušanas un izkraušanas adreses, ceļu kvalitāti, laikapstākļus, sezonu u.c.

Ja Jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi no Latvijas uz Vāciju vai pretējā virzienā, sazinieties ar mums! Mēs nodrošinām pilna spektra loģistikas pakalpojumus, tajā skaitā kravas apdrošināšanu, noliktavas pakalpojumus, kā arī kravas iekraušanu un izkraušanu – uzticot savu kravu mums, Jums būs brīvais laiks, ko veltīt sava biznesa attīstībai! Piesaki kravu caur e-pastu: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr. +371 67674570 vai aizpildot pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

Ceram uz ilgtermiņa sadarbību ar Jums un - uz tikšanos nākamajā kravas pārvadājumā!

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv