Vervo jaunumi

Nestandarta situācijas kravu pārvadājumiem

Nestandarta situācijas kravu pārvadājumiem

Veicot vietējos vai starptautiskos kravu pārvadājumus, vienmēr pastāv risks, ka procesa laikā būs dažādi izaicinājumi un nestandarta situācijas, jo loģistika – tas ir komplicēts process, kurā iesaistītas ir vairākas puses. Pirms katra kravu pārvadājuma ir ļoti svarīgi, ka klients nodod precīzu informāciju par kravu, taču ne vienmēr tas atbilst realitātei – bieži vien procesa laikā tiek veiktas izmaiņas – vai tas būtu kravas apjoms, svars vai, piemēram, maršruts un izkraušanās adrese.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošināja starptautisko kravu pārvadājumu no Latvijas uz Horvātiju privātpersonai, kurai bija nepieciešams transportēt divas automašīnas – Volvo 240 un Mini Cooper Clumban, vienu triciklu un sešus velosipēdus. Visbiežāk automašīnu transportēšana tiek veikta ar autovedēju, bet, ņemot vērā, ka papildus bija velosipēdi, tika izvēlēta tenta puspiekabe. Šāda veida transportēšana ir droša, jo kravas vienības tiek pārvadātas slēgtā kravas telpā, pasargājot tās no bīstamiem laikapstākļiem, kā arī iespējama noziedzības riska.

Lai iekrautu automašīnu kravas piekabē, nepieciešams nodrošināt automašīnas un kravas transportlīdzekļa piekabes atrašanos vienā līmenī, tāpēc bieži tiek izmantota speciāla iekraušanas rampa, pa kuru transportlīdzeklis uzbrauc uz tenta puspiekabes. Ne vienmēr rampas ir viegli pieejamas, un bieži vien ir nepieciešams rast alternatīvu risinājumu – šajā gadījumā, kā iekraut divas automašīnas un triciklu kravas piekabē. SIA Vervo loģistikas menedžeris noorganizēja evakuatoru, ar kura palīdzību visi trīs transportlīdzekļi veiksmīgi “iebrauca” tenta puspiekabē. Iekraušana ar evakuatoru ir fleksibla, jo ar to ir iespējams piebraukt jebkurā vietā, taču jāpārliecinās par tā funkcijām un vai tas var nodrošināt vienu līmeni ar kravas piekabi.

Loģistika ir nozare, kurā nepieciešamas ne tikai analītiskas spējas, bet arī radoša domāšana ārpus rāmjiem.

Līdz ko automašīnas un tricikls tika iekrauti un nostiprināti tenta puspiekabē, bija nepieciešams iekraut arī atlikušos sešus velosipēdus. Tie tika nostiprināti blakus triciklam, starp transportiem ievietojot kartona plāksnes un putuplastu, lai kravas pārvadājuma laikā krava netiktu bojāta.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Mūsu komandā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti, kas ikdienā saskaras ar dažādām nestandarta situācijām, tāpēc varat būt droši – Jūsu kravu pārvadājumi tiks veikti ērti, droši un izdevīgi. Viss, kas Jums ir jādara – jāsazinās ar mums – pārējo paveiksim mēs! Rakstiet e-mums e-pastu uz info@vervo.lv, zvaniet pa tālr. nr. +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv