Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz Sardīniju

Kravu pārvadājumi uz Sardīniju

Sauszemes kravu pārvadājumi pa Eiropu aizņem lielāko daļu transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo darbības. Viens no pēdējiem galamērķiem, uz kurieni devās Vervo kravas transportlīdzeklis, ir Itālijas valstij piederošā sala – Sardīnija, kur tika piegādāta koka moduļu māja. Sardīnija ir otra lielākā sala Vidusjūrā un tās kopējā platība sasniedz aptuveni 24 tūkstošus kvadrātkilometrus. Ņemot vērā, ka Sardīnija ir sala, tai ir ierobežotas piekļuves iespējas, tāpēc kravu pārvadājumi uz Sardīniju var tikt veikti ar avio transportu, taču visekonomiskākais transportēšanas veids ir, kombinējot sauszemes transportu un jūras transportu, šajā gadījumā – prāmi.

Arī šis kravu pārvadājums uz Sardīniju tika veikts, kombinējot divus transporta veidus. Kravas transportlīdzekļa šoferis sākumā aizbrauca līdz Livorno ostai Itālijā, no kuras pēc tam, ar atbilstošu, kravas mašīnai domātu prāmi, ceļoja uz Olbia ostu Sardīnijā. Prāmis no Itālijas līdz Sardīnijai peld 7 stundas, taču atpakaļ – 9 stundas.

Lai arī Sardīnijā ir vieni no dārgākajiem kūrortiem Eiropā, Sardīnija tomēr ir pieskaitāma pie nabadzīgiem reģioniem, jo nenotiek regulāra preču tirdzniecība un, salīdzinoši ar citām Eiropas valstīm, kravu pārvadājumi uz Sardīniju ir dārgāki nelabvēlīgās transporta rotācijas dēļ. Uz Sardīniju visvairāk eksportē rūpniecības preces, taču no Sardīnijas nāk tādas preču grupas, kā vīns, siers, augļi un dārzeņi.

Interesants fakts par vienu no Sardīnijā ražotajiem sieriem, ko var atrast tikai reģiona melnajā tirgū – Casu Marzu. Tas ir pūdētais siers, kas pagatavots no aitu piena un tam ir īpaša pagatavošanas metode. Siers tiek atstāts tumšā vietā, līdz brīdim, kad kukainis - siera muša – atrod un sāk ēst konkrēto pārtikas produktu. Līdz ko muša ir izdējusi oliņas un jaunie tārpi ir sasnieguši 8mm garumu, siers, ar visiem kāpuriem, ir kļuvis par delikatesi, ko īsteni sardīnieši un tūristi bauda ar stipru sarkanvīnu un maizīti.

Kā vēl viens interesants fakts par Sardīniju ir tās īpašās smiltis un gliemežvāki. Līdz ar skaistajām un baltajām smilšu pludmalēm, klāt nāk stingrs liegums ņemt smiltis, jo tās tiek uzskatītas par aizsargājamu objektu. Smilšu saujiņa, kaut tikai kā suvenīrs, var sagādāt lielus naudas sodus vai pat apcietinājumu.

Mums ir prieks, ka Latvijas ražotāji spēj atrast klientus arī Sardīnijā. Ja arī Jums nepieciešami kravu pārvadājumi uz Sardīniju vai kādu citu Vidusjūras valsti, sazinieties ar mūsu loģistikas menedžeri, lai pārrunātu nākamos soļus Jūsu kravas piegādei no durvīm līdz durvīm. Mēs piemeklēsim atbilstošāko transportēšanas veidu, palīdzēsim ar nepieciešamo dokumentāciju, kā arī izplānosim izdevīgāko maršrutu. Piesaki savu kravu mājaslapā, raksti e-pastu: info@vervo.lv vai zvani mums pa tālr.nr. +371 67674570!

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv