Vervo jaunumi

Vervo savā dzimšanas dienā dāvina kravas auto!

Vervo savā dzimšanas dienā dāvina kravas auto!

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas jau kopš 2008. gada nodrošina augstas kvalitātes vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus uz vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Mūsu pieredzējusī komanda ir radusi un joprojām rod risinājumus ikvienai kravai, izpildot klientu vēlmes un vajadzības – vai būtu jāpiegādā standarta paletes vai gluži pretēji – nestandarta krava, piemēram, trausls mākslas priekšmets vai koka moduļu māja, kas pārsniedz noteiktos standarta izmērus.

Mūsu devīze ir “kravu pārvadājumi ar pievienoto vērtību” un jau 13 gadus mūsu klienti- gan uzņēmumi, gan privātpersonas- mūs novērtē, tieši tā ir pati labākā atzinība mūsu darbam. Šogad Vervo svin savu 13. dzimšanas dienu un tam par godu vēlamies kādam no Jums dāvināt Scania rotaļu kravas auto.

Šī būs ideāla dāvana kādam bērnam, imitējot īstu kravu pārvadājumu, sākot no kravas iekraušanas posma un beidzot ar kravas piegādi un izkraušanos iztēlotajā valstī. Vervo rotaļu kravas auto būs piemērots dažāda vecuma bērniem, tāpēc aicinām visus piedalīties konkursā, lai tieši Jūs laimētu rotaļu kravas auto!

Vervo dzimšanas dienas konkurss norisināsies sociālo tīklu platformā Facebook.

Noteikumi konkursam:
1. Seko Vervo Facebook lapai 
2. Spied “Like” konkursa ierakstam
3. Spied “Share” jeb “Dalīties”
4. Komentārā ietago draugu, kolēģi vai ģimenes locekli “@vārds”

Palieliniet savas iespējas tikt pie Vervo kravas auto, rakstot vairākus komentārus. (Komentāru skaits ir neierobežots.)

Vervo rotaļu kravas auto ieguvējs tiks izlozēts programmā Commentpicker, ņemot vērā to, vai ir izpildīti visi nosacījumi. Tā kā Vervo jubilejas mēnesis ir augusts, rotaļu kravas auto ieguvēju paziņosim 2. augustā!

Vēlam veiksmi konkursā un iespējams Tu būsi Vervo kravas auto ieguvējs!

 

Paldies SIA S-design par kravas auto dizainu un aplīmēšanu! 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv