Vervo jaunumi

Nodrošinām pasaules čepmionātu daiļslidošanā ar mobilajām Covid-19 laboratorijām

Nodrošinām Pasaules čempionātu daiļslidošanā ar mobilajām Covid-19 laboratorijām

Pašreizējā situācijā, kad ir ierobežota gan izklaides, gan profesionālā sporta nozare, atbilstoši ierobežojumu apjomam tiek meklēti optimālākie risinājumi, lai pasākumi tomēr varētu notikt. Ir rasts risinājums, kas sporta spēļu rīkotājiem nodrošina iespēju organizēt pasākumus daudz drošākā veidā, maksimāli ierobežojot vīrusa izplatību. Tas ietver regulāru Covid-19 testu veikšanu, distances ievērošanu un veselības stāvokļa novērošanu.

2021. gada pasaules čempionāts daiļslidošanā norisinājās Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, pulcējot labākos daiļslidotājus no visas pasaules, tajā skaitā arī Latvijas. Šogad epidemioloģiskie noteiktumi paredzēja, ka sportistiem un viņu pārstāvjiem pirms ierašanās Stokholmā jāuzrāda negatīvs Covid-19 tests, kā arī pēc ierašanās Zviedrijā bija jāveic tests, ko nodrošināja SIA Vervo transportētā mobilā Covid-19 laboratorija.

Latvijā ražoto un aprīkoto Covid-19 mobilo laboratoriju pārvedām no Latvijas uz Zviedriju, un čempionāta laikā tajā tika veikti vairāk nekā 2500 testi gan sportistiem, gan arī organizatoriem, atbalsta komandām un citiem iesaistītajiem. Ja standarta apstākļos Covid-19 tests būtu jāveic tuvākajā laboratorijā, palielinot risku saskarties ar citām personām, un arī rezultātus būtu nepieciešams gaidīt līdz 48 stundām, tad mobilā laboratorija atradās pie pašas norises vietas un nodrošināja daudz ātrākus PCR testa rezultātus, kas ir ar augstāko iespējamo precizitāti un gatavi aptuveni 4,5 stundās.

Covid-19 mobilā laboratorija ir veidota no 40’ (pēdu) jeb 12 metrus gara jūras konteinera, kas sadalīts 3 zonās, kurās uzglabā analīžu paraugus, ievieto tos robotizētā iekārtā un pārbauda vīrusa esamību. Šis automatizētais un inovatīvais risinājums nodrošina līdz pat 3000 testēšanas diennaktī, tādējādi ir īpaši piemērots ostās, lidostās, dzelzceļa stacijās un pasākumos – kur nepieciešama masu testēšana.

Ņemot vērā, ka mobilā Covid-19 laboratorija ir veidota no jūras konteinera, tās transportēšanai tika izmantots standarta konteinervedējs, samazinot transportēšanas izmaksas no vienas vietas uz otru. Par to parūpējās mūsu profesionālie loģistikas speciālisti, nodrošinot laicīgu laboratorijas piegādi, ņemot vērā noteiktos piegādes termiņus. Šāda veida laboratorijas pārvadājumi notiek, izmantojot platformas piekabes, kas ērti ļauj gan uzkraut konteineru, gan izkraut kravu, izmantojot ceļamkrānu.

Esam nogādājuši mobilo Covid-19 laboratoriju atpakaļ Latvijā, un mēs esam pārliecināti, ka Covid-19 mobilās laboratorijas kļūs arvien pieprasītākas Latvijā, Eiropā un citviet pasaulē.

Sazinieties ar mums, lai kļūtu par mūsu ilgtermiņa partneri! Mēs sniegsim Jums bezmaksas konsultāciju par visa veida kravu pārvadājumiem. Rakstiet mums e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet: +371 676774570 vai aizpildiet pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv